نوشته شده توسط : sevda

مقدمه

ویرایش اظهارنامه مالیاتی و اصلاح اطلاعات اظهارنامه مالیاتی برای مودیان مالیاتی که اظهارنامه خود را ارسال کرده اند ممکن است لازم و برخی اوقات ضروری باشد. مواردی مثل اصلاح کد پستی اظهارنامه مالیاتی و مهلت اصلاح اظهارنامه مالیاتی ممکن است مورد سوال بسیاری از این افراد باشد که در این نوشتار به آن ها خواهیم پرداخت.

همانطور که می دانید کلیه مودیان مالیاتی می بایست در زمان مشخصی، مراحل مربوط به تسلیم اظهارنامه مالیاتی خود را انجام دهند. با توجه به اینکه تنظیم مالیات بر اساس اظهارنامه های مالیاتی انجام می شود، لازم است که مودیان حقوقی و حقیقی در اطلاعات وارد شده در هنگام تنظیم اظهارنامه مالیاتی، دقت لازم را به کار گیرند؛ اما در صورتی که مودیان حقوقی و حقیقی به هر دلیلی در اظهارنامه مالیاتی خود، اطلاعاتی را به اشتباه وارد کرده اند، می بایست در مهلت زمان مشخصی اقدام به اصلاح اظهارنامه مالیاتی کنند تا مشمول جریمه مالی نشوند.
 با توجه به اهمیت بسیار زیاد ویرایش اظهارنامه مالیاتی برای مودیان حقوقی و حقیقی مالیاتی، در این مقاله سعی داریم مهلت زمان و کلیاتی که برای اصلاح اطلاعات اظهارنامه مالیاتی وجود دارد را توضیح دهیم.

 

به کانال تلگرام ما بپیوندید

 

آیا امکان اصلاح اظهارنامه مالیاتی وجود دارد؟

همه ما می دانیم که کلیه مودیان مالیاتی، چه حقوقی و چه حقیقی باشند، موظف به تنظیم اظهارنامه های مالیاتی می باشند. تسلیم اظهارنامه های مالیاتی در زمان مشخصی برای اشخاص حقیقی و حقوقی انجام می شود و افرادی که موفق به تسلیم اظهارنامه مالیاتی در زمان مشخص نشوند، مشمول جریمه های مالی خواهند شد.
اما چیزی که حائز اهمیت است این است که اگر مودی مالیاتی، به اشتباه یک سری اطلاعات را اظهارنامه مالیاتی خود غلط وارد کند، باید چه کاری انجام داد؟ آیا امکان اصلاح اظهارنامه مالیاتی وجود دارد؟
خوشبختانه، در قانون مالیاتی، فرصتی برای اصلاح اظهارنامه مالیاتی مودیان مالیاتی وجود دارد. بنابراین، توصیه ما این است که اگر مودی مالیاتی متوجه اشتباه وارد شدن یک سری اطلاعات شد، در سریع ترین زمان ممکن اقدام به اصلاح اظهارنامه مالیاتی خود کند؛ چرا که وجود هر گونه مغایرت در اظهارنامه های مالیاتی، مساوی است با پرداخت جریمه توسط مودی مالیاتی!

آیا امکان اصلاح اظهارنامه مالیاتی وجود دارد؟

 

بیشتر بخوانید: استعلام بدهی مالیاتی

 

ویرایش اظهارنامه بعد از ارسال

شاید یکی از سوالاتی که برای مودیان مالیاتی وجود داشته باشد، این است که آیا می توان بعد از ارسال اظهارنامه های مالیاتی، آن ها را ویرایش نمود؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم که امکان ویرایش اظهارنامه بعد از ارسال اظهارنامه وجود دارد؛ اما نکته ای که باید در نظر داشت این است که تنها تا زمان مشخص شده طبق قانون مالیاتی، می توان اظهارنامه مالیاتی را ویرایش نمود.
لازم به ذکر است که اگر افراد در زمان قانونی مهلت اظهارنامه های مالیاتی خود، اقدام به ارسال چندین اظهارنامه نمایند، تنها اظهارنامه آخر که در آخرین تاریخ مجاز ارسال شده است، بررسی خواهد شد. بنابراین، مودیان حقوقی و حقیقی می توانند در زمان مشخص شده از سوی قانون سازمان مالیات کشور، اقدام به ویرایش اظهارنامه مالیاتی و یا ارسال مجدد اظهارنامه مالیاتی جدید کنند.

آیا ویرایش اظهارنامه بعد از ارسال امکان پذیر است؟

 

بیشتر بخوانید: پرداخت الکترونیکی مالیات

 

” اصلاح اظهارنامه مالیاتی تنها در مهلت زمان قانونی اصلاح این اظهارنامه ها امکان پذیر می باشد. “

 

اصلاح کد پستی اظهارنامه مالیاتی

اصلاح کد پستی اظهارنامه مالیاتی ، یکی از دغدغه های مربوط به مودیان مالیاتی می باشد. در واقع، کلیه مودیان مالیاتی حقیقی و حقوقی موظف هستند که برای شغل و یا شرکت خود یک آدرس و کد پستی دقیقی را ثبت کنند؛ اما گاهی اوقات به دلایل مختلفی ممکن است که مودیان مالیاتی، قصد تغییر آدرس و یا کد پستی محل ثبت شده خود را داشته باشند.

اصلاح کد پستی اظهارنامه مالیاتی برای اشخاص حقوقی و حقیقی امکان پذیر است؟

اصلاح کد پستی اظهارنامه مالیاتی برای اشخاص حقیقی

طبق قانون وضع شده از سوی سازمان امور مالیاتی، کلیه افرادی که قصد ثبت نام در سامانه سازمان امور مالیاتی کشور را دارند، باید برای هر یک از محل و یا شغل خود یک ثبت نام با آدرس و کد پستی انجام دهند. بنابراین، اگر فرد حقیقی و یا همان صاحبان مشاغل، قصد تغییر آدرس و یا کد پستی خود در سامانه اظهارنامه مالیاتی را دارند، باید حتما بر اساس آدرس و کد پستی درست و جدید خود مجددا ثبت نام اظهارنامه مالیاتی را انجام دهند و امکان اصلاح کد پستی برای اشخاص حقیقی وجود ندارد.

 

اصلاح کد پستی اظهارنامه مالیاتی برای اشخاص حقوقی

کلیه مودیان مالیاتی حقوقی، بر خلاف مودیان مالیاتی حقیقی می توانند با ورود به سامانه تسلیم اظهارنامه های حقوقی، اقدام به ویرایش کد پستی اظهارنامه نمایند. بنابراین، امکان اصلاح کد پستی اظهارنامه مالیاتی برای اشخاص حقوقی وجود دارد.

 

بیشتر بخوانید: نرم افزار اظهارنامه مالیاتی

 

اصلاح اطلاعات اظهارنامه مالیاتی

اگر مودیان مالیاتی حقوقی و حقیقی، در اطلاعات وارد شده در اظهارنامه های مالیاتی خود، اطلاعاتی را به اشتباه وارد کرده باشند، می توانند در زمان اصلاح اظهارنامه مالیاتی برای اشخاص حقیقی و حقوقی، اظهارنامه مالیاتی خود را اصلاح نمایند.
برای اصلاح اطلاعات اظهارنامه مالیاتی ، افراد می توانند به سامانه تسلیم اظهارنامه های مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور به نشانی tax.gov.ir مراجعه کنند و مراحل مربوط به اصلاح اظهارنامه ارسالی خود را انجام دهند.
ملاک رسیدگی به اظهارنامه های مالیاتی، اظهارنامه هایی است که در آخرین تاریخ مجاز ارسال شده باشد. بدیهی است که اظهارنامه های مالیاتی که بعد از مهلت ویرایش اطلاعات ، در سایت سازمان بارگذاری شده باشد، مورد بررسی قرار نخواهد گرفت و ممکن است اشتباهات وارد شده در اظهارنامه مالیاتی قبلی، جریمه های مالی را برای مودی مالیاتی به وجود آورد.
بنابراین، لازم است که مودیان مالیاتی در زمان مشخص، اقدام به ویرایش و یا اصلاح اطلاعات اظهارنامه مالیاتی کنند و با دریافت کد رهگیری، آخرین اظهارنامه مالیاتی که به درستی وارد شده است را به سازمان امور مالیاتی تسلیم نمایند.

اصلاح اطلاعات اظهارنامه مالیاتی در مهلت قانونی برای اشخاص حقیقی و حقوقی

 

مهلت اصلاح اظهارنامه مالیاتی

طبق قانونی که برای اظهارنامه های مالیاتی وجود دارد، کلیه مودیان مالیاتی که شامل افراد حقیقی و حقوقی می شوند، یک مهلت زمان مشخصی را برای اصلاح اظهارنامه مالیاتی دارند. طبق این قانون، به مودیان مالیاتی اجازه داده می شود که در صورتی که اطلاعات وارد شده آن ها در اظهارنامه مالیاتی به اشتباه وارد شده بود و اظهارنامه نیز ارسال شده بود، بتوانند در مهلت زمان تعیین شده اقدام به اصلاح اظهارنامه مالیاتی کنند.
مهلت اصلاح اظهارنامه مالیاتی طبق قانون برای کلیه مودیان مالیاتی حقوقی و حقیقی، حداکثر یک ماه بعد از تاریخ ارسال اظهارنامه می باشد. در واقع، کلیه مودیان مالیاتی می توانند ظرف یک ماه از تاریخ انقضای مهلت تسلیم اظهارنامه های مالیاتی، اقدام به اصلاح اطلاعات اظهارنامه مالیاتی کنند.
بنابراین، بدیهی است که مهلت تعیین شده در قانون، یک مهلت زمان دقیق است و انتظار می رود که مودیان مالیاتی نیز حتما در مهلت زمان مشخص شده با ارائه مدارک مورد نیاز، اقدام به اصلاح اظهارنامه مالیاتی خود کنند.

مهلت اصلاح اظهارنامه مالیاتی برای اشخاص حقیقی و حقوقی

دقت داشته باشید که مهلت تسلیم اظهارنامه های مالیاتی برای اشخاص حقیقی و حقوقی متفاوت می باشد؛ بنابراین، مهلت زمان اصلاح اطلاعات اظهارنامه مالیاتی برای اشخاص حقوقی و حقیقی نیز متفاوت است.

  •  مهلت اصلاح اظهارنامه مالیاتی برای اشخاص حقوقی: با توجه به اینکه مهلت تسلیم اظهارنامه های مالیاتی برای اشخاص حقوقی تا تاریخ 31 تیر ماه می باشد، این افراد تا تاریخ 31 مرداد ماه مهلت ویرایش اظهارنامه های مالیاتی را دارند.
  •  مهلت اصلاح اظهارنامه مالیاتی برای اشخاص حقوقی: با توجه به اینکه مهلت تسلیم اظهارنامه های مالیاتی برای اشخاص حقیقی تا تاریخ ۳۰ خرداد ماه هر سال می باشد، این افراد تا تاریخ ۳۰ تیر ماه فرصت ویرایش اظهارنامه های مالیاتی دارند.

 

نکاتی که برای ویرایش اطلاعات اظهارنامه مالیاتی باید مورد توجه قرار دهید
  •  تاریخ ویرایش اظهارنامه مالیاتی برای اشخاص حقیقی و حقوقی متفاوت خواهد بود؛ اما کلیه مودیان مالیاتی حقوقی و حقیقی یک ماه بعد از اتمام زمان ارسال اظهارنامه های مالیاتی، فرصت دارند که اظهارنامه های خود را ویرایش و یا اصلاح کنند.
  •  در صورتی که در زمان قانونی اصلاح اظهارنامه مالیاتی ، گزینه ویرایش اصلاح اظهارنامه در سامانه برای شما فعال نبود، می توانید از طریق گزینه ویرایش اطلاعات مورد نظر خود را ویرایش نمایید.
  •  ملاک بررسی سازمان امور مالیاتی، آخرین اظهارنامه مالیاتی ارسال شده توسط مودیان حقوقی و حقیقی می باشد.
  •  امکان اصلاح آدرس و کد پستی برای مودیان مالیاتی حقیقی وجود ندارد و آن ها باید برای اصلاح اطلاعات خود با کد پستی و آدرس جدید مجددا در سامانه اظهارنامه مالیاتی ثبت نام کنند.
  •  امکان اصلاح آدرس و کد پستی برای مودیان حقوقی وجود دارد و این دسته از افراد می توانند با مراجعه به سامانه مودیان حقوقی، آدرس و کد پستی محل خود را ویرایش نمایند.

منبع :  اصلاح اظهارنامه مالیاتی



:: بازدید از این مطلب : 582
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 14 تير 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

مقدمه

یکی از راه های تحویل و ارائه محصولات مختلف، ارسال از طریق پست می باشد. در جامعه های امروزی نیز نمی توان از اهمیت پست و ارسال محصولات توسط آن ها، غافل شد؛ اما گاهی اوقات به دلایل مختلفی افراد با مشکل نرسیدن مرسوله پستی مواجه می شوند و چه بسا که مرسوله پست آن ها یک بسته بسیارمهم و با ارزش باشد. در این میان روش های مختلفی برای پیگیری بسته های پستی دیر رسیده وجود دارد که افراد می توانند با کمک هر یک از این روش های از علت دیر رسیدن مرسوله پستی خود مطلع شوند.
به دلیل اینکه شاید افراد زیادی با مشکل نرسیدن مرسوله پستی و یا دیر رسیدن آن مواجه باشند، در این مقاله قصد داریم در رابطه با این موضوع صحبت کنیم و راه کارهایی که می توانید با کمک آن ها بسته پستی خود را پیگیری کنید را شرح دهیم.

 

 

به کانال تلگرام ما بپیوندید

 

نرسیدن مرسوله پستی

یکی از مشکلاتی که گاهی افراد با آن مواجه می شوند، این است که مرسوله پستی آن ها به دست آن ها نمی رسد یا خیلی دیر به دستشان می رسد. در این مواقع، ممکن است افراد با نگرانی هایی مواجه شوند و به دنبال راهی برای پیگیری نرسیدن مرسوله پستی خود باشند. متاسفانه دلایل مختلفی برای نرسیدن مرسوله پستی وجود دارد که ممکن است برای بعضی از مرسوله های پستی این مشکل به وجود بیاید. از مهم ترین دلایل نرسیدن مرسولات پستی این است که فرد ارسال کننده بسته پستی، اطلاعات فرد گیرنده را به درستی وارد نمی کند و بسته ارسالی بازگشت می خورد و یا در بعضی از مواقع، افراد در خانه خود یا محل دریافت بسته حضور ندارند و باز هم بسته پستی برگشت می خورد.
خوشبختانه شرکت ملی پست جمهوری اسلامی ایران امکان رهگیری مرسولات پستی را برای افراد فراهم کرده است که بتوانند تمامی مراحل ارسال مرسوله های پستی خود را به صورت غیر حضوری و از طریق سایت شرکت ملی پست جمهوری اسلامی ایران پیگیری نمایند.
در صورتی که با مشکل نرسیدن مرسولات پستی مواجه هستید و کد ۱۰ رقمی پیگیری خود را فراموش کرده اید، می توانید به شرکت مرکزی پست جمهوری اسلامی ایران در شهر محل سکونت خود مراجعه کنید و به صورت حضوری از آخرین وضعیت صدور بسته پستی خود مطلع شوید.

نرسیدن مرسوله پستی، دلایل و راه کارها

 

 

دیر رسیدن مرسوله پستی

دیر رسیدن مرسوله پستی و یا نرسیدن مرسوله پستی یکی از مشکلات رایج این روزها است که شاید همین اتفاق بسیاری از افرادی که قصد رد و بدل کردن مرسولات پستی خود از طریق شرکت پست جمهوری اسلامی ایران را دارند، نگران کرده است.
اما با وجود سامانه رهگیری وضعیت مرسولات پستی امکان پیگیری مرحله به مرحله انتقال و ارسال مرسولات پستی برای افراد فراهم شده است. بنابراین، در صورتی که با مشکل دیر رسیدن و یا حتی نرسیدن مرسوله پستی مواجه هستید، می توانید طبق روشی که در ادامه توضیح می دهیم از آخرین وضعیت ارسال مرسوله پستی خود مطلع شوید.
لازم به ذکر است که این پیگیری تنها با کمک کد ۱۰ رقمی پستی انجام می شود. کد پیگیری پستی ۱۰ رقمی کدی است که در هنگام ارسال یک بسته پستی به فرد ارسال کننده در یک برگه ای تحویل داده می شود. همچنین، این کد برای شماره تلفن همراه ثبت شده در مرکز پستی، برای فرد ارسال کننده پیامک خواهد شد. لذا در صورتی که این کد را دارید و یا آن را از فرد ارسال کننده بسته دریافت کرده اید، می توانید مطابق روش زیر دیر رسیدن و نرسیدن مرسوله پستی خود را پیگیری نمایید:

  1. ۱ابتدا یکی از مرورگرهای گوشی همراه و یا لپ تاپ خود را باز کنید.
  2. ۲در فیلد جستجوی گوگل عبارت «سایت رهگیری مرسولات پستی» را تایپ کنید. همچنین، می توانید آدرس سایت رهگیری وضعیت مرسولات پستی به نشانی post.ir را در گوگل جستجو کنید.

    پیگیری دیر رسیدن مرسوله پستی

  3. ۳بعد از ورود به سایت رهگیری وضعیت مرسولات پستی شرکت ملی پست جمهوری اسلامی ایران، کد ۱۰ رقمی پستی خود را در فیلد مربوط وارد کنید و مطابق تصویر زیر بر روی گزینه ذره بین زرد رنگ کلیک کنید.

    مشکل نرسیدن یک مرسوله پستی

  4.  

    ۴بعد از ورود به قسمت رهگیری مرسوله پستی خود، می توانید تمامی مراحل انجام شده از زمان ارسال یک مرسوله پستی تا زمانی که آن را رهگیری مشاهده کنید. تمامی این رویدادها با جزئیات کامل و با ساعت دقیق در سایت ذکر می شود.

     

 

” تمامی مرسولات پستی ارسال شده در داخل کشور با کد رهگیری، امکان پیگیری دارند. “

 

نرسیدن مرسوله پستی خارجی

مرسوله های پستی خارجی یکی از مهم تری مرسوله هایی هستند که باید در زمان مشخصی به دست فرد گیرنده برسد. در بیشتر مواقع، مرسوله های پستی خارجی مرسوله های بسیار مهمی هستند به همین دلیل بسیار مهم است که این مرسولات به دست افراد برسد؛ اما متاسفانه باز هم ممکن است که افراد زیادی با مشکل نرسیدن مرسوله پستی خارجی مواجه باشند.
 در این میان، دسترسی به سامانه ای برای پیگیری مرسوله های پستی که از خارج به کشور ایران وارد می شوند وجود ندارد. به همین خاطر نمی توان روش دقیقی را برای پیگیری نرسیدن مرسوله پستی خارجی ذکر نمود؛ اما طبق آخرین اطلاعیه هایی که در دست می باشد، کشور ایران در نظر دارد که در آینده ای نه چندان دور این امکان را برای افراد ایرانی فراهم کنند که بتوانند از طریق سایت ملی پست جمهوری اسلامی ایران به آدرس post.ir مرسوله های پستی خارجی و بین المللی خود را پیگیری کنند.
امید است که با پیگیری های لازم، این روش از پیگیری مرسولات به زودی راه اندازی شود تا افراد بتوانند مرسوله های پستی خارجی خود را مانند مرسوله های پستی داخلی پیگیری نمایند.

 

نرسیدن مرسوله پستی تیپاکس

شرکت ارسال مرسولات پستی تیپاکس یک شرکت خصوصی برای ارسال مرسولات پستی می باشد که روند ارسال مرسولات پستی توسط این شرکت کمی با شرکت ملی پست جمهوری اسلامی ایران متفاوت می باشد.

رهگیری تمامی مرسولات پستی چگونه انجام می شود؟

با توجه به اینکه علت های مختلفی مانند اطلاعات اشتباه گیرنده مانند نام و نام خانوادگی، کد پستی و آدرس پستی و ... می تواند باعث نرسیدن مرسوله پستی تیپاکس شود، افرادی که یک مرسوله را توسط این شرکت پست کرده اند، می توانند برای اطلاع از وضعیت مرسوله پستی خود طبق روش های زیر پیش بروند.
افرادی که یک مرسوله پستی را با کمک شرکت تیپاکس به نقاط مختلف کشور ایران صادر می کنند، یک کد رهگیری ۱۵ تا ۲۰ رقمی را برای اطلاع از وضعیت مرسوله پستی خود دریافت می کنند.
افرادی که با مشکل نرسیدن مرسوله پستی تیپاکس مواجه هستند، می توانند با مراجعه به سایت تیپاکس و با وارد کردن کد رهگیری مرسوله پستی خود، از آخرین وضعیت صادر شدن مرسوله خودشان مطلع شوند. همچنین، امکان پیگیری وضعیت مرسولات پستی از طریق شماره تماس ۰۲۱۸۴۵۷ برای افرادی که دارای کد رهگیری مرسوله پستی خود می باشند مهیا شده است. افرادی که قصد پیگیری وضعیت مرسوله پستی خود از طریق شماره تماس ذکر شده را دارند، می بایست بعد از شماره گیری شماره تماس، با داخلی ۳ ارتباط برقرار کنند.
با توجه به اهمیت بسیار زیاد نرسیدن مرسوله پستی تیپاکس ، نحوه پیگیری تیپاکس را برای شما ذکر می کنیم. کافیست طبق مراحل زیر پیش بروید:

  1. ۱ابتدا در یکی از مرورگرهای خود سایت تیپاکس به آدرس اینترنتی tipaxco.com را جستجو کنید.
  2. ۲حال از طریق گزینه های موجود بر روی گزینه رهگیری مرسوله کلیک کنید.

    نرسیدن مرسوله پستی تیپاکس

  3. ۳حال کد رهگیری خود را در فیلد مشخص شده وارد کنید و بر روی گزینه رهگیری کلیک کنید

    دیر رسیدن مرسوله پستی تیپاکس

  4. ۴پس از وارد شدن به قسمت رهگیری مرسوله پستی، تمامی مراحل ارسال و زمان ارسال در هر مرحله به شما نمایش داده می شود.

 

تحویل اشتباه مرسوله پستی

یکی از مشکلاتی که در موارد خیلی کم ممکن است برای افراد رخ بدهد این است که مرسوله پستی آن ها به اشتباه به فرد دیگری تحویل داده می شود. در این مواقع تنها راه پیش روی افراد برای پیگیری این موضوع این است که به یکی از مرکز پست استان محل سکونت خود مراجعه کنند و یا با پیگیری وضعیت مرسوله پستی خود از طریق روش های ذکر شده، متوجه شوند که مرسوله پستی آن ها در چه مکانی قرار داشته است و مرکز پستی ارسال شده کجا بوده است. سپس، با اطلاع از این موضوعات به مرکز مربوطه مراجعه کنند و وضعیت تحویل اشتباه مرسوله پستی خود را پیگیری نمایند.

منبع : دیر رسیدن مرسوله پستی



:: بازدید از این مطلب : 534
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 8 تير 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

مقدمه

ثبت نام وام اجاره مسکن که از طریق ورود به سایت tem.mrud.ir صورت می‌گیرد ایده‌ای است که دولت به دلیل شرایط بد اقتصادی و شیوع کرونا ارائه کرده تا مستاجران بتوانند کمی از دغدغه‌های مالی خود در رابطه با اجاره مسکن بکاهند و بتوانند مشکل مسکن خود را تا حدودی بهبود ببخشند. همانطور که از نام این طرح پیداست مبلغی تحت عنوان وام متناسب با شهر و محل سکونت به افراد تعلق می‌گیرد تا بتوانند به راحتی ودیعه مسکن مورد نظر خود را بپردازند. این مبلغ همانطور که گفته شده در نقاط مختلف کشور متفاوت است و باید پس از مدتی برگردانده شود البته دریافت آن نیز مستلزم دارا بودن شرایطی و مدارکی است که در ادامه ذکر خواهد شد و نحوه ثبت نام آن نیز توضیح داده خواهد شد. لازم به ذکر است که ثبت نام tem.mrud.ir در قالب ثبت نام وام اجاره مسکن تحت نظر دولت صورت می‌گیرد و کاملا قابل اطمینان است تنها کافی است شرایط عنوان شده در ادامه این مقاله را دارا باشید تا شما هم بتوانید مشکل مسکن خود را به راحتی حل کنید.

 

به کانال تلگرام ما بپیوندید

 

ثبت نام tem.mrud.ir

ثبت نام tem.mrud.ir مختص اجاره نشینان است که می‌توانند از این طریق اقدام به اخذ وام کنند و از روز چهارشنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۰ ثبت نام این سامانه فعال شده است در واقع سامانه فوق سامانه ثبت نام وام اجاره مسکن محسوب می‌شود. به دلیل شرایط کرونایی به وجود آمده مهلت ثبت نام تا پایان شهریور ماه امسال وجود دارد. بودجه مالی این طرح تامین شده از محل ۱۰ هزار میلیارد تومان از بسته تسهیلات کرونایی است که البته طی یکسال به محل خود باز می‌گردد و تنها به عنوان امانت به مردم سپرده می‌شود تا در این شرایط اقتصادی کمی کمک حال آنان باشد زیرا در اوضاع کرونا افرادی هستند که توانایی فراهم نمودن مبلغ اجاره یا ودیع را ندارند و از این طریق می‌توانند با افزایش ودیعه خود اجاره کمتری بپردازند.

 

بیشتر بخوانید: ثبت ملک در سامانه املاک

 

ورود به سایت tem.mrud.ir

برای ورود به سایت tem.mrud.ir و ثبت نام وام اجاره مسکن بایستی یا وارد آدرس و لینک ذکر شده شوید یا اینکه می‌توانید عبارت وام ودیعه مسکن را در گوگل سرچ کنید و اولین صفحه‌ای که برایتان در موتور جستجو بالا می‌آید را باز کنید و مراحل ثبت نام را انجام دهید البته توجه داشته باشید که کلیه فرایند ثبت نام را به درستی انجام دهید تا دچار مشکل نشوید و موفق به دریافت وام اجاره مسکن شوید.

سامانه جامع اقدام ملی مسکن

 

  1. ۱در ابتدا بایستی اطلاعاتی که با ورود به سایت tem.murd.ir در صفحه برای شما نمایش داده می‌شود را مطالعه کنید که شامل میزان وام دریافتی در شهرهای مختلف و شرایط لازم برای دریافت این وام است و دکمه متن بالا را مطالعه کرده و می‌پذیرم را فشار دهید.

    ثبت نام وام اجاره مسکن

  2. ۲بعد مربوط به وارد کردن کدملی و شماره همراه فرد متقاضی یا همان سرپرست خانوار است که پس از تکمیل آن باید گزینه مرحله بعد را بفشارید.

    tem.mrud.ir

  3. ۳در مرحله بعد کدی که برای شما از طرف وزارت مسکن پیامک شده را نگه‌ دارید زیرا در مراحل بعدی ثبت نام به آن احتیاج پیدا خواهید کرد.

    ثبت نام در سامانه tem.mrud.ir

  4. ۴مرحله بعد به تکمیل اطلاعات سرپرست خانوار مربوط می‌شود که باید به درستی و با دقت تکمیل شود.

    نحوه ثبت نام وام اجاره مسکن

  5. ۵مرحله بعدی ثبت نام tem.mrud.ir تکمیل اطلاعات افراد تحت تکفل است پس ضروری و لازم است که فرد متقاضی متاهل باشد زیرا در غیر اینصورت نمی‌تواند مراحل بعدی ثبت نام سایت را انجام دهد.

    ثبت نام برای وام اجاره مسکن

  6. ۶ در این مرحله در منویی که باز می‌شود اطلاعات و نسبت اعضای خانواده باید وارد شود.

    ورود به سایتtem.mrud.ir

  7. ۷در این مرحله پیش نمایش اطلاعاتی که تکمیل کرده‌اید ظاهر خواهد شد بعد از اطمینان از صحت آنها و زدن تیک صحت اطلاعات دکمه مرحله بعد را فشار دهید.

    نحوه وارد شدن به سامانه tem.mrud.ir

  8. ۸در این مرحله کد پیامکی که در مرحله سوم از شما خواسته شده بود که آن را نگه دارید وارد کنید.

    تایید شماره همراه در سامانه tem.mrud.ir

  9. ۹با به پایان رسیدن مراحل ثبت نام tem.mrud.ir پیامی با این عنوان در صفحه مشاهده خواهید کرد (اطلاعات شما با موفقیت ثبت شد و رمز عبور نیز برای پیگیری‌های بعدی برای شما ارسال شد. نتیجه بررسی درخواست شما از طریق پیامک  به شما اعلام خواهد شد تا در صورت دارا بودن شرایط مورد نظر بانک و شعبه مورد نظر خود را انتخاب کنید) که نشان دهنده ثبت نام موفقیت آمیز شما است در غیر اینصورت و عدم مشاهده این پیام شما باید مجددا اقدام به ثبت نام کرده و اطلاعات خود را وارد نمایید.

    tem.mrud.ir

 

بیشتر بخوانید: ثبت نام مستاجران در سامانه املاک

 

سامانه ثبت نام وام اجاره مسکن

سامانه ثبت نام وام اجاره مسکن به آدرس tem.mrud.ir از تاریخ ۲۶ خرداد امکان ثبت نام مستاجرینی که ملکی به نام آنان وجود ندارد را فراهم کرده است و افراد می‌توانند با مراجعه به این سایت شانس خود را برای دریافت وام اجاره مسکن امتحان کنند در واقع این سایت زیر نظر وزارت مسکن طراحی شده و به فعالیت می‌پردازد این سامانه مانند کلیه سامانه‌های ثبت نام به اطلاعات شخصی افراد دسترسی دارد و به همین دلیل با وارد نمودن اطلاعات غلط خطا را تشخیص می‌دهد و مراحل ثبت نام وام اجاره مسکن شما با مشکل روبرو می‌شود پس بهتر است با ورود به سایت tem.mrud.ir از صحت اطلاعاتی که وارد می‌کنید اطمینان حاصل کنید تا از اتلاف وقت خود جلوگیری کنید.

 

بیشتر بخوانید: سامانه ثبت نام وام ودیعه مسکن

 

شرایط و مدارک ثبت نام وام اجاره مسکن

ثبت نام tem.mrud.ir یا همان ثبت نام وام اجاره مسکن شرایطی را از متقاضی مطالبه می‌کند این شرایط با ورود به سایت tem.mrud.ir قابل مشاهده هستند و عبارتند از:

  •  فرد متقاضی باید سرپرست خانوار یا متاهل باشد و امکان ثبت نام زنان سرپرست خانوار با سن بالای ۳۵ سال وجود دارد.
  •  ارائه اجاره نامه رسمی یا کد رهگیری مربوط به اجاره نامه ثبت شده در سامانه املاک و مستغلات که تاریخ درج شده در اجاره نامه یعنی زمان انعقاد اجاره نامه باید مربوط به شش ماه اول سال ۱۴۰۰ و بعد از ۴ مرداد ۱۳۹۹باشد.
  •  از زمان معرفی متقاضی به شعب بانکی فرد دو هفته مهلت دارد تا مدارک خود را تکمیل کند و ضامن معرفی نماید در غیر اینصورت درخواستش رد می‌شود.
  •  ۵ سال سکونت حداقلی در شهر مورد نظر
  •  عدم دریافت هیچگونه تسهیلات مسکن یعنی سبز بودن فرم ج
  •  عدم مالکیت ملک از سال ۸۴ به بعد
  •  در تهران منازل کوچکتر از ۷۵ متر و در سایر شهرها کمتر از ۹۰ متر

  • به منظور ثبت نام وام اجاره مسکن همان مدارکی را نیاز دارید که در ثبت نام برای سایر وام‌ها مورد نیاز است

  •  ارائه اصل کارت ملی قدیمی یا جدید یا برگه ثبت نام برای کارت ملی جدید

  •  ارائه اصل شناسنامه

  •  ارائه وثیقه که میتواند سفته باشد یا گواهی کسر از حقوق یا سهام عدالت یا یارانه فرد متقاضی

توجه داشته باشید افرادی که تحت حمایت بهزیستی یا کمیته امداد هستند توسط نهادهای فوق ضمانت آنها صورت می‌گیرد و باید به نهاد مذکور برای ضمانت مراجعه کنند و لازم به ارائه مدارک ذکر شده در بالا نیست.

 

میزان مبلغ وام دریافتی از طریق ثبت نامtem.mrud.ir چقدر است؟

با ورود به سایت tem.mrud.ir برای انجام ثبت نام وام اجاره مسکن مشاهده می‌کنید که بر اساس شهرها میزان مبلغ وام مشخص می‌شود به اینصورت که در شهر تهران دریافت این مبلغ تا ۷۰ میلیون تومان و در کلان شهرها تا ۴۰ میلیون تومان و در سایر شهرها و شهرستانها تا ۲۵ میلیون تومان امکانپذیر است.

 

نحوه بازپرداخت و میزان سود دریافتی ثبت نام وام اجاره مسکن در سال ۱۴۰۰

مهلت زمان بازپرداخت وام اجاره مسکن ۱۴۰۰ با توجه به مبلغ آن متفاوت است.

  •  تا سقف ۳۰ میلیون ۳ ساله
  •  بالاتر از ۳۰ میلیون ۵ ساله

اقساط وام‌ها نیز به این صورت خواهد بود:

  •  ۲۵ میلیون تومان تقریبا ۸۳۰ هزار تومان که سود آن ۵ میلیون تومان است.
  •  ۴۰ میلیون تومان تقریبا ۹۰۰ هزار تومان که سود آن ۱۳.۳ میلیون تومان است.
  •  ۷۰ میلیون تومان تقریبا ۱ میلیون و ۹۵۰ هزار تومان که سود آن ۲۳.۵ میلیون تومان است.

 

روش های دریافت وام از طریق ثبت نام tem.mrud.ir

از طریق ورود به tem.mrud.ir برای ثبت نام وام اجاره مسکن امکان دریافت وام مذکور از دو طریق وجود دارد:

  •  وام به مالک خانه داده می‌شود و مستاجر سود مربوط به آن(یکساله) را پرداخت می‌کند.
  •  وام به خود فرد متقاضی یا همان مستاجر داده می‌شود و خودش اقساط مربوطه را پرداخت می‌کند.

کلیه شرایط و مدارک لازم به منظور دریافت و ثبت نام وام ودیعه مسکن با ورود به سایت tem.mrud.ir برای شما به نمایش در می‌آید و کلیه مطالب این مقاله به صورت موثق از این سایت تهیه شده‌اند.

منبع : ثبت نام tem.mrud.ir



:: بازدید از این مطلب : 562
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 8 تير 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

مقدمه

دولت برای کاهش قاچاق و کالاهای احتکار شده، اقدام به راه اندازی سامانه ای به نام سامانه جامع انبارها نموده است. سامانه جامع انبارها سامانه ای است که با هدف ساماندهی اطلاعات مربوط به به انبارهای کالاهای مختلف در ایران روی کار آمده است تا دولت بتواند با کمک این سامانه نسبت به جریان کالا در سطح کشور اطلاعات کافی کسب کند.
تمامی اطلاعات ثبت شده در سامانه انبارها به صورت آنلاین در اختیار دولت قرار خواهد گرفت. لذا طبق قانون جدید، تمامی انباردارها باید اطلاعات انبار خود و کالاهای دریافتی و خروجی خودشان را در سامانه انبارهای کشور ایران به نشانی اینترنتی nwms.ir ثبت کنند تا دولت بتواند با تدابیر اندیشیده شده از ورود کالاهای قاچاق و غیر قانونی به کشور جلوگیری کند.

 

 

به کانال تلگرام ما بپیوندید

 

سامانه جامع انبارها چیست؟

در سال های گذشته، متاسفانه کالاهایی زیادی به صورت قاچاق و غیر قانونی وارد کشور ایران می شد که همه این کالاها باعث آسیب رساندن به صنعت ملی کشور ایران می شد. بنابراین، دولت تصمیم گرفت که بستری مناسب برای ساماندهی به کالاهای ورودی و خروجی به کشور ایران را راه اندازی کند.
سامانه جامع انبارها و محل های نگهداری کالاها، سامانه ای است که با هدف تسهیل فرآیندهای خروج و ورود کالاها به کشور ایران و مدیریت فرآیندهای مربوط به خروج و ورود این کالا به کشور ایران روی کار آمده است.
به همین منظور، تمامی افرادی که دارای انبار هستند، می بایست اطلاعات انبار خودشان را در سامانه مدکور ثبت کنند تا دولت بتواند با کمک این بستر، تمامی کالاهای قاچاق و یا احتکار شده را شناسایی کند و گامی موثر در کاهش قاچاق و احتکار کالاهای اساسی مردم بردارد و با بهبود وضعیت اقتصادی بار بسیار بزرگی از روی دوش مردم ایران برداشته شود.

سامانه جامع انبارها چیست؟

 

بیشتر بخوانید: tax.gov.ir

 

لزوم ثبت نام در سامانه جامع انبارها

تمامی انبارداران و یا محل های نگهداری کالاها، به منظور کاهش قاچاق و کالاهای احتکار شده در کشور می بایست اطلاعات واحد خودشان را در سامانه انبارها ثبت کنند. برای ثبت اطلاعات در این سامانه، لازم است که افراد حقیقی ابتدا نسبت به ثبت نام در سامانه جامع انبارها و ثبت اطلاعات هویتی و واحد انبارداری خودشان اقدام کنند تا بتوانند اطلاعات مربوط به کالاهای وارد شده به انبار و یا محل نگهداری کالاها و کالاهای خارج شده از انبار خودشان را در سامانه مذکور ثبت کنند.
لازم به ذکر است که بعد از انجام مراحل ثبت نام در سامانه جامع انبار و نگهداری کالاها، می بایست اطلاعات واحد انبارداری به تایید برسد تا افراد بتوانند فعالیت خودشان را در سامانه جامع انبارها آغاز کنند.
پس از ثبت اطلاعات مربوط به کالا در سامانه انبارها ، اطلاعات به صورت آنلاین در دسترس دولت و وزارت های مرتبط قرار می گیرد. لذا تمامی افراد می بایست نسبت به وارد کردن صحیح اطلاعات در این سامانه دقت لازم را داشته باشند.

 

بیشتر بخوانید: ارسال اظهارنامه مالیاتی

 

” افرادی که قصد ورود به سامانه جامع انبارها را دارند، ابتدا باید نسبت به تکمیل مراحل ثبت نام خودشان در سامانه اقدام کنند. “

 

ورود به سامانه انبارها nwms.ir

همانطور که ذکر کردیم، تمامی اشخاص حقیقی که به نحوی دارای انبار و یا محل نگهداری کالاها در کشور ایران می باشند، می بایست اطلاعات واحد خودشان را در سامانه جامع انبارها وارد و تایید نمایند. به همین منظور، ابتدا افراد می بایست به سایت جامع انبارها به نشانی nwms.ir و سپس نسبت به ثبت نام اولیه در این سایت اقدام کنند. برای ورود به سامانه جامع انبارها می توانید طبق مراحل زیر پیش بروید:

  1. ۱برای ورود به این سایت می بایست ابتدا یکی از مرورگرهای گوشی همراه و یا سیستم کامپیوتر خود را باز کنید.
  2. ۲سپس، در قسمت جستجوی گوگل عبارت «سامانه جامع انبارها» را جستجو کنید.
  3. ۳حال بر روی اولین سایتی که گوگل برای شما جستجو می کند که همان سامانه انبارها به نشانی اینترنتی nwms.ir کلیک کنید تا وارد سایت شوید.

    سامانه انبارها

  4. ۴سپس، برای ورود به سامانه (در صورتی که قبلا در سامانه ثبت نام کرده اید) بر روی گزینه «ورود به سامانه» کلیک کنید.

    نحوه ورود به سامانه انبارها

  5. ۵در مرحله بعدی کافیست در فیلد اول کد ملی خود و در فیلد دوم رمز عبوری که در هنگام ثبت نام وارد کرده اید را وارد کنید و در نهایت بر روی گزینه ورود به سامانه کلیک کنید.

    ورود به سامانه جامع انبارها

 

بیشتر بخوانید: مهلت اظهارنامه مالیاتی ۱۴۰۰

 

نحوه ثبت نام در سامانه جامع انبارها

برای اینکه افراد بتوانند مانند مراحل ذکر شده به سامانه جامع انبارها وارد شوند، می بایست حتما قبلا در این سامانه ثبت نام کرده باشند. ثبت نام در سامانه انبارها در ۴ مرحله متفاوت و به صورت غیر حضوری از طریق سایت جامع انبارها به نشانی اینترنتی nwms.ir انجام می شود. برای ثبت نام در سامانه جامع انبارها کافیست که طبق مراحل زیر پیش بروید:

  1. ۱ابتدا به سایت جامع انبارها به نشانی اینترنتی nwms.ir وارد شوید.
  2. ۲سپس، بر روی گزینه «ثبت واحد» کلیک کنید.

    ثبت نام در سامانه انبارها

  3. ۳در اولین مرحله شماره ملی خودتان و تلفن همراهی که روشن و فعال باشد را وارد کنید و بعد از وارد کردن کد امنیتی بر روی گزینه تایید و مرحله بعد کلیک نمایید.

    نحوه ثبت نام در سامانه انبارها

  4. ۴در مرحله بعدی یک کد ۶ رقمی به شماره تلفن همراه ثبت شده، ارسال خواهد شد. کد پیامک شده را در قسمت مربوطه وارد کنید و بر روی گزینه تایید کد و مرحله بعد کلیک نمایید.

    ثبت نام در سامانه جامع انبارها

  5. ۵در مرحله بعدی لازم است که افراد شخصیت حقوقی و یا حقیقی خود را مشخص کنند و سپس اطلاعات هویتی خودشان را وارد نمایند.

    آموزش ثبت نام در سامانه انبارها

  6. ۶سپس، با وارد کردن شماره شناسنامه، جنسیت و تاریخ تولد مراحل ثبت اطلاعات هویتی خود را تکمیل کنید. همچنین، پس از وارد کردن این اطلاعات، اطلاعات شناسنامه ای شما نمایش داده می شود که می بایست نسبت به تایید آن اقدام کنید. در نهایت باید بر روی گزینه تایید و مرحله بعد کلیک کنید.

    آموزش مرحله به مرحله ثبت نام در سامانه انبارها

  7.  نکته: دقت داشته باشید که در صورتی که شخص حقوقی هستید، می بایست علاوه بر وارد کردن اطلاعات ذکر شده، شناسه ملی  ۱۱ رقمی شرکت خود و یا در صورتی که فاقد این شناسه می باشید، شناسه ۷ رقمی مرکز دولتی خودتان را وارد کنید.

     نحوه ثبت نام در سامانه انبارها

  8. ۷در مرحله نهایی نیز شما باید اطلاعات واحد (انبار یا محل نگهداری کالا) را وارد کنید. این اطلاعات شامل نام واحد، کد پستی واحد، استان و ... می باشد که باید به دقت و درستی وارد شود. بعد از تکمیل تمامی اطلاعات بر روی گزینه ثبت نام کلیک کنید.

    روش ثبت نام در سامانه انبارها

 

بیشتر بخوانید: دانلود نرم افزار اظهارنامه مالیاتی

 

نکات مربوط به سامانه انبارها
  •  در صورتی که در قسمت اعتبار سنجی شماره تلفن، کد اعتبار سنجی به شماره تلفن همراه شما ارسال نشد، می توانید بر روی گزینه «ارسال مجدد کد» کلیک کنید.
  •  تکمیل تمامی اطلاعات برای ثبت نام در سامانه جامع انبارها الزامی است. بنابراین، سعی کنید که تمامی اطلاعات مورد نیاز را به درستی و با دقت کافی وارد کنید.
  •  افرادی که قبلا در سامانه انبارها ثبت نام کرده اند؛ اما هنوز ثبت نام آن ها و واحد ثبت شده آن ها تایید نشده است، می بایست با در دست داشتن اسناد مثبته به اداره صنعت، معدن و تجارت استان محل سکونت خود مراجعه کنند. در صورت مراجعه افراد حقیقی یا حقوقی به اداره صنعت، معدن و تجارت استان محل سکونت، واحد ثبت شده تایید خواهد شد.
  •  مشاهده وضعیت تایید واحدهای افراد از طریق ورود پورتال شخصی خود در سامانه و کلیک کردن بر روی گزینه واحدهای نگهداری قابل مشاهده می باشد.
  •  افراد حقیقی یا حقوقی که نسبت به نگهداری بعضی از اقلام و کالاها مانند اتو، اسپاگتی، استارات کامل، الکل سفید، الکل خام، آب گرم کن و ... اقدام می کنند، می بایست اطلاعات کالای خود را نیز در سامانه جامع انبارها ثبت کنند. به این کالاها، کالاهای مشمول گفته می شود که لیست دقیق این کالاها از طریق کلیک کردن بر روی گزینه «لیست کالاهای مشمول» قابل دریافت و مشاهده می باشد.
  •  تمامی افرادی که قصد نگهداری کالاهای مشمول را دارند، می بایست علاوه بر تایید واحد خود در سامانه جامع انبارها، می بایست اطلاعات مربوط به ورود و خروج این کالاها را از انبار و یا محل نگهداری خود را به صورت روزانه در سامانه جامع انبارها ثبت کنند.

 

بیشتر بخوانید: پرداخت الکترونیکی مالیات

منبع : سامانه انبارها



:: بازدید از این مطلب : 543
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 7 تير 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

مقدمه

در حال حاضر استعلام بدهی مالیاتی به صورت الکترونیکی و از طریق سامانه های مختلفی انجام می شود . استعلام مالیات با کد ملی یکی از موضوعاتی است که بسیاری از مودیان مالیاتی به دنبال آن هستند. مالیات یکی از منبع های درآمد دولت می باشد. افراد زیادی بسته به نوع شغل خود می بایست مبلغی را به عنوان مالیات پرداخت کنند. اگر مبلغ مالیات در موعد مقرر پرداخت نشود، فرد و یا شرکت مشمول پرداخت جریمه مالیاتی می شود. بنابراین، بسیار مهم است که افراد نسبت به پرداخت بدهی مالیاتی خود در موعد مقرر اقدام کنند تا مشمول جریمه مالیاتی نشوند و به عنوان بدهکار مالی نیز شناخته نشوند. استعلام بدهی مالیات ، از روش های مختلفی انجام می شود که افراد می توانند بسته به نظر خودشان یکی از سامانه ها را انتخاب کنند و از بدهی مالیاتی خود مطلع شوند. در این مقاله قصد داریم نحوه استعلام بدهی مالیاتی را برای اشخاص حقوقی و حقیقی ذکر کنیم. بنابراین، تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.

 

به کانال تلگرام ما بپیوندید

 

بدهی مالیاتی

مالیات یکی از منبع های درآمد مهم در کشور ایران می باشد که از طریق افراد خاصی پرداخت می شود. کلیه شرکت ها، افراد حقیقی و یا حقوقی که جزء مودیان مالیاتی محسوب می شوند، موظف به پرداخت مالیات معمولی و یا مالیات بر ارزش افزوده می باشند.
تمامی اشخاص حقیقی، حقوقی و شرکت ها برای پرداخت مالیات یک زمان مشخصی را در اختیار دارند که پس از گذشت این زمان افراد دارای بدهی مالیاتی می شوند که تا مدت زمانی نیز می توانند این بدهی را پرداخت نمایند. در صورتی که بدهی مالیاتی پرداخت نشود، اشخاص حقیقی و یا حقوقی به عنوان بدهکار مالیاتی شناخته می شوند و ملزم به پرداخت جریمه نیز می باشند. از طرفی داشتن بدهی های مالیاتی ، می تواند برای افراد منع های قانونی دیگری همچون ممنوع الخروج بودن نیز داشته باشد. نحوه استعلام ممنوع الخروجی را در این رابطه بخوانید.

بدهی مالیاتی اشخاص حقوقی و حقیقی

 

بیشتر بخوانید: پرداخت الکترونیکی مالیات

 

استعلام بدهی مالیاتی

تمامی اشخاص حقیقی و حقوقی که ملزم به پرداخت مالیات به کشور می باشند، می بایست نسبت به میزان مبلغ بدهی مالیاتی خود مطلع باشند تا بتوانند در کمترین زمان ممکن این بدهی را پرداخت کنند.
بنابراین، بسیار مهم است که افراد از نحوه استعلام بدهی مالیاتی مطلع باشند و بتوانند با کمک این روش، بدهی خود را به کشور پرداخت کنند. در صورتی که اشخاص حقیقی و یا حقوقی بدهی مالیات خود را پرداخت نکنند، مشمول پرداخت جریمه علاوه بر پرداخت بدهی می شوند.
لذا تمامی اشخاص حقیقی و حقوقی می بایست از وضعیت بدهی های مالیاتی خود مطلع شوند و در کمترین زمان ممکن اقدام به پرداخت آن نمایند. برای استعلام مالیات اشخاص حقیقی و حقوقی می توانند به سایت سازمان امور مالیاتی کشور به نشانی اینترنتی tax.gov.ir وارد شوند و از آخرین وضعیت بدهی های مالیاتی خود مطلع شوند.

الزام پرداخت بدهی های مالیاتی و نحوه استعلام آن

 

بیشتر بخوانید: دانلود نرم افزار اظهارنامه مالیاتی

 

” استعلام بدهی مالیاتی از طریق سایت سازمان امور مالیاتی با کمک کد ملی و یا شناسه ملی و رمز عبور انجام خواهد شد. “

 

ورود به سامانه استعلام مالیاتی

در حال حاضر سامانه های مختلفی برای استعلام مالیات اشخاص حقیقی و حقوقی وجود دارند که می توانند مورد استفاده قرار بگیرند؛ اما اصلی ترین سایتی که می توان با کمک آن از آخرین وضعیت بدهی های مالیاتی اشخاص حقیقی و حقوقی مطلع شد، سایت سازمان امور مالیاتی کشور می باشد.
تمامی اشخاص حقیقی با کدملی و تمامی اشخاص حقوقی با شناسه ملی خود، می توانند از طریق سامانه استعلام بدهی مالیاتی از آخرین وضعیت بدهی های مالیاتی خود مطلع شوند.

برای ورود به سامانه استعلام بدهی مالیاتی می توانید طبق مراحل زیر پیش بروید:

  1. ۱ابتدا در یکی از مرورگرهای گوشی همراه خود و یا لپ تاپ عبارت «سایت سازمان امور مالیاتی» را تایپ و جستجو کنید.
  2. ۲سپس، بر روی سایت سازمان امور مالیاتی به نشانی اینترنتی tax.gov.ir کلیک کنید تا وارد سایت اصلی سازمان امور مالیاتی شوید.

    استعلام بدهی های مالیاتی

  3. ۳پس از ورود به سایت اصلی سازمان امور مالیاتی بر روی گزینه «درگاه ملی خدمات الکترونیک» کلیک کنید.

    نحوه استعلام بدهی های مالیاتی اشخاص حقیقی و حقوقی

  4. ۴حال به قسمت مربوط به ورود به سامانه استعلام بدهی مالیاتی وارد می شوید. افرادی حقوقی برای ورود و استعلام می بایست کد ملی خود را وارد نمایند و افرادی حقیقی نیز باید شناسه ملی خود را وارد کنند. سپس، پس از وارد کردن رمز عبور بر روی گزینه ورود به پنل کاربری کلیک کنید تا به سامانه وارد شوید.

    استعلام مالیات با شناسه ملی و کد ملی

 

بیشتر بخوانید: ثبت نام در سامانه انبارها

 

استعلام مالیات با شناسه ملی

کلیه اشخاص حقوقی و یا شرکت ها، برای ورود به سامانه الکترونیک سازمان امور مالیاتی کشور و استعلام بدهی مالیاتی خود، می بایست به جای وارد کردن کد ملی، شناسه ملی شرکت و یا شخص حقوقی را وارد نمایند.
در واقع، بدهی های مالیاتی شرکت و اشخاص حقوقی به جای ثبت و ضبط شدن با کد ملی آن ها، با شناسه ملی این اشخاص ثبت و ضبط می شود. لذا استعلام بدهی این افراد با کمک شناسه ملی انجام می شود.

 

استعلام مالیات با شناسه ملی از طریق سایت آسان ثبت

لازم به ذکر است که سامانه دیگری برای استعلام مالیات با شناسه ملی وجود دارد که افراد می توانند با کمک آن، از بدهی مالیاتی خود مطلع شوند. سامانه «آسان ثبت» سامانه ای است که خدمات مختلفی را ارائه می کند که یکی از خدمات این سامانه، استعلام بدهی مالیاتی برای اشخاص حقوقی با شناسه ملی می باشد.
شما می توانید با ورود به سایت آسان ثبت به نشانی اینترنتی asansabt.com و ورود به قسمت استعلام بدهی مالیاتی ، از آخرین وضعیت بدهی های مالیاتی خود مطلع شوید. دقت داشته باشید که در حال حاضر، این سامانه برای استعلام مالیات اشخاص حقوقی مورد استفاده قرار می گیرد و اشخاص حقیقی نمی توانند برای استعلام بدهی مالیاتی خود از این سامانه استفاده نمایند.

ورود به قسمت استعلام بدهی مالیاتی سایت آسان ثبت

استعلام مالیات با شناسه ملی

بدهی مالیاتی اشخاص حقوقی

یکی از گروه هایی که در دسته بندی مودیان مالیاتی قرار می گیرند، اشخاص حقوقی می باشند. این افراد جزء افرادی هستند که دارای شرکت و یا موسسات می باشند که هر ساله می بایست اطلاعات مالی این شرکت ها و یا موسسات را به صورت خوداظهاری به سازمان امور مالیاتی کشور ارائه نمایند.
در صورتی که اشخاص حقوقی در مدت زمان مشخصی اقدام به پرداخت هزینه مالیاتی خود نکنند، به عنوان بدهکار مالیاتی شناخته می شوند و طبیعی است که در پی داشتن این بدهی، افراد دارای یک سری منع های قانونی نیز می شوند.

منع های قانونی بدهی های مالیاتی

از مهم ترین منع های قانونی که برای اشخاص حقوقی دارای بدهی مالیاتی در نظر گرفته شده است، توقیف اموال آن ها و ممنوع الخروجی بودن آن ها می باشند. بنابراین، لازم است که تمامی اشخاص حقوقی نسبت به پرداخت بدهی مالیاتی خودشان اقدام کنند تا مشکلی از این قبیل برای آن ها رخ ندهد.
لازم به ذکر است که استعلام بدهی مالیاتی این افراد از طریق شناسه ملی افراد انجام خواهد شد. در واقع، اطلاعات مالیاتی مودیان حقوقی مالیات بر اساس شناسه ملی آن ها تعیین و ضبط خواهد شد و افراد می توانند با کمک شناسه ملی خود از آخرین وضعیت و مبلغ قابل پرداخت مالیاتی خود مطلع شوند.

 

بدهی مالیاتی اشخاص حقیقی

اشخاص حقیقی به اشخاصی گفته می شود که دارای موسسه و یا شرکت خاصی نیستند و بسته به نوع شغل خود می بایست هزینه ای را به عنوان مالیات به کشور بپردازند. تعیین مبلغ مالیات بر اساس ثبت نام اظهارنامه مالیاتی است که توسط اشخاص حقیقی در مهلت اظهارنامه مالیاتی به سازمان امور مالیاتی کشور تسلیم می شود.
لذا تمامی افرادی که دارای پرونده مالیاتی می باشند، می بایست در مهلت زمان مشخصی اقدام به پرداخت هزینه مالیاتی خود کنند. در صورتی که اشخاص حقیقی مالیات خود را پرداخت نکنند، به عنوان بدهکار مالی شناخته می شوند و یک سری منع های قانونی برای آن ها در نظر گرفته خواهد شد. از جمله منع ها قانونی در نظر گرفته شده برای اشخاص حقیقی دارای بدهی مالیاتی ، منع خروج از کشور و توقیف اموال اشخاص می باشد.
همچنین، در صورتی که اشخاص حقیقی بدهی های مالیاتی خود را پرداخت نکنند، مشمول جریمه نیز می شوند و ملزم به پرداخت هزینه جریمه در نظر گرفته شده نیز می باشند.
اطلاعات پرونده های مالی اشخاص حقیقی بر اساس کد ملی این اشخاص جمع آوری و ثبت می شود. لذا این افراد می توانند با کد ملی خود از آخرین وضعیت بدهی های مالیاتی خودشان مطلع شوند و برای جلوگیری از مشکلات احتمالی، در کمترین زمان ممکن بدهی مالیاتی خود را پرداخت نمایند.

منبع : سامانه استعلام بدهی مالیاتی



:: بازدید از این مطلب : 546
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 2 تير 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

مقدمه

در دوره تحول قوه قضاییه، بسترهای مناسبی برای غیر حضوری شدن بسیاری از امور قوه قضاییه فراهم شد. یکی از سامانه هایی که ارائه دهنده بسیاری از امکانات قوه قضاییه به صورت الکترونیکی می باشد، سامانه ثنا است. این سامانه یک سامانه جامع می باشد که همه مردم می توانند برای استفاده از خدمات آن، به آن وارد شوند. در حال حاضر، با توجه به افزایش کاربری گوشی های هوشمند و نیاز مردم به استفاده از سامانه ها و سایت های ارائه دهنده خدمات در گوشی های موبایل، نسخه موبایل سامانه ثنا نیز روی کار آمده است که مردم می توانند آن را به راحتی بر روی گوشی های هوشمند خود نصب کنند و از امکانات مختلف قوه قضاییه به صورت غیر حضوری و آنلاین در گوشی های خود استفاده کنند.
در این مقاله سعی داریم شما را با اپلیکیشن ثنا و امکانات مختلفی که نسخه موبایل ثنا به شما ارائه می دهد، آشنا کنیم. همچنین لینک دانلود برنامه ثنا برای گوشی های مختلف اندروید و آیفون و نحوه نصب برنامه ثنا نیز قرار داده شده است که به راحتی می توانید آن ها را دانلود و استفاده نمایید. بنابراین، توصیه می کنیم که اگر با این اپلیکیشن آشنایی ندارید، حتما این مقاله را تا انتها مطالعه کنید.

 

به کانال تلگرام ما بپیوندید

 

نسخه موبایل سامانه ثنا

سامانه ی ثنا سامانه ای است که زیر نظر قوه قضاییه برای ارائه بسیاری از امکانات غیر حضوری به مردم، روی کار آمده است. این سامانه در راستای ایجاد بستری مناسب در رابطه با ارائه خدمات آنلاین و الکترونیکی قوه قضاییه راه اندازی شده است.
در گذشته، امکان استفاده از این سامانه تنها از طریق مرورگرهای گوشی و یا لپ تاپ های خانگی بود و هیچ اپلیکیشن و برنامه ای وجود نداشت که بتوان آن را بر روی گوشی خود نصب کرد و از امکانات مختلف آن استفاده نمود؛ اما با توجه به نیاز جامعه به نسخه موبایل ثنا ، خوشبختانه اپلیکیشن ثنا یا همان برنامه ثنا نیز راه اندازی شد.
نسخه موبایل سامانه ثنا یک اپلیکیشن موبایلی است که می توان آن را به راحتی بر روی گوشی های هوشمند نصب کرد و از امکانات مختلف آن مانند تمامی اپلیکیشن های دیگر استفاده نمود.

دانلود نسخه موبایل سامانه ثنا

 

بیشتر بخوانید: adliran.ir

 

اپلیکیشن ثنا

همانطور که ذکر کردیم، سامانه ثنا یک سامانه به روز و جامع است که برای ارائه خدمات غیر حضوری قوه قضاییه به مردم کشور ایران روی کار آمده است. اپلیکیشن ثنا یا همان برنامه ثنا مانند سامانه ی ثنا، امکانات مختلفی را به افراد ارائه می کند، با این تفاوت که افراد دیگر نیازی به هر بار ورود به این سامانه با کد ملی و رمز ندارند. در واقع، یک بار ورود به اپلیکیشن ثنا ، به صورت اتوماتیک در اپلیکیشن ثبت می شود و دیگر برای دفعه های بعدی، نیازی به وارد کردن رمز عبور و کد ملی و نام کاربری نیست.
نسخه موبایل سامانه ثنا ، در تاریخ آبان ماه سال ۱۴۰۰ راه اندازی شد و در دسترس عموم مردم قرار گرفت. این سامانه زیر نظر سامانه ی ثنا می باشد، بنابراین، یکی از الزاماتی که برای ورود به این سامانه وجود دارد، این است که باید ابتدا ثبت نام سامانه ثنا و احراز هویت حضوری یا احراز هویت غیرحضوری ثنا انجام شود، سپس این برنامه را دانلود نمود و از آن استفاده کرد.
لازم به ذکر است که نسخه موبایل ثنا با نام «عدالت همراه» راه اندازی شده است و تمام مردم می توانند به راحتی این اپلیکیشن را بر روی گوشی های هوشمند خود نصب کنند و از امکانات این اپلیکیشن ثنا یا همان برنامه ثنا استفاده نمایند.

امکانات اپلیکیشن سامانه ثنا

 

امکانات مختلف اپلیکیشن ثنا چیست؟

زمانی که یک اپلیکیشن راه اندازی می شود، اولین چیزی که مورد بررسی عموم قرار می گیرد، امکانات مختلف آن است. اپلیکیشن ثنا نیز دارای امکانات مختلفی است که همگی در راستای قوه قضاییه به افراد ارائه می شود. در حال حاضر امکاناتی که در این اپلیکیشن قرار داده شده است، به شرح زیر می باشد:

  •  دریافت گواهی عدم سوء پیشینه: افرادی که قصد دریافت گواهی عدم سوء پیشینه اینترنتی دارند، می توانند به راحتی و با نصب نسخه موبایل ثنا بر روی گوشی هوشمند خود، درخواست خود را برای گرفتن گواهی عدم سوء پیشینه در این سامانه ثبت کنند.

  •   اطلاع رسانی پرونده: یکی دیگر از امکانات اپلیکیشن ثنا یا برنامه ثنا ، اطلاع رسانی پرونده ها می باشد. تمامی اطلاعات پرونده های قوه قضاییه که مربوط به فرد می باشد، در این قسمت قرار گرفته است و اگر اطلاعیه های خاصی در رابطه با پرونده وجود داشته باشد، در این قسمت قابل رویت است.

  •  مشاهده ابلاغیه های الکترونیک: همانطور که می دانید چند سالی است که ابلاغیه ها به صورت غیر حضوری به افراد تحویل داده می شوند. یکی از امکانات بسیار مهمی که در نسخه موبایل سامانه ثنا یعنی همان اپلیکیشن عدالت همراه وجود دارد، مشاهده ابلاغیه الکترونیکی قوه قضاییه است. در این قسمت از اپلیکیشن تمامی ابلاغیه های موجود جدید و یا ابلاغیه های گذشته وجود دارد و قابل مشاهده می باشد.

  •  نوبت دهی اینترنتی: در حال حاضر با توجه به شیوع ویروس کرونا برای بعضی از مراجعات حضوری، نیاز به دریافت نوبت الکترونیکی می باشد که یکی از امکانات اصلی اپلیکیشن ثنا ( برنامه ثنا )، دریافت نوبت الکترونیکی است.

 

بیشتر بخوانید: سایت پیگیری پرونده شورای حل اختلاف

 

” برای ورود به اپلیکیشن ثنا ، ثبت نام در سامانه ثنا الزامی می باشد. “

 

دانلود برنامه ثنا در موبایل

نسخه موبایل ثنا به نام عدالت همراه دارای امکانات ویژه ای است که در مقاله به آن ها اشاره شد. لذا اگر قصد دریافت این اپلیکیشن و نصب آن را بر روی گوشی های هوشمند خود دارید، می توانید از دو روش زیر استفاده کنید و اپلیکیشن عدالت همراه را دانلود کنید:

دانلود برنامه سامانه ثنا در موبایل

 

روش اول دانلود نسخه موبایل ثنا ؛ استفاده از درگاه ملی قوه قضاییه

برای دانلود نسخه موبایل ثنا به نام اپلیکیشن عدالت همراه می توانید به سایت و درگاه ملی قوه قضاییه به نشانی eadl.ir وارد شوید و از طریق لینک های موجود در این سایت، نسبت به دانلود اپلیکیشن اقدام نمایید. لازم به ذکر است که این اپلیکیشن در دو نسخه اندروید و iOS موجود و قابل دانلود می باشد.

دانلود نسخه موبایل ثنا

 

روش دوم دانلود نسخه موبایل ثنا ؛ دانلود به طور مستقیم

دومین روش برای دانلود اپلیکیشن ثنا این است که شما به برنامه های اندرویدی و یا نسخه سیستم عامل iOS مراجعه کنید و با جستجو برنامه عدالت همراه، این برنامه را دانلود و بر روی گوشی هوشمند خود نصب نمایید. برای راحتی هر چه بیشتر شما، لینک ورود به برنامه های اندرویدی و iOS برای دانلود برنامه ثنا ، برای شما قرار داده شده است.

 

بیشتر بخوانید: دریافت ابلاغیه در سامانه ثنا

 

نکات مربوط به برنامه ثنا

  •  برنامه ثنا یا اپلیکیشن ثنا به نام «عدالت همراه» یکی از جدیدترین نسخه های اپلیکیشن قوه قضاییه می باشد. در گذشته، اپلیکیشن به نام اپلیکیشن ابلاغ الکترونیک قوه قضاییه وجود داشت که تنها برای مشاهده ابلاغیه های الکترونیک مورد استفاده قرار می گرفت؛ اما اپلیکیشن عدالت همراه امکانات بیشتری را ارائه می کند.
  •  برای استفاده از اپلیکیشن ثنا یا همان اپلیکیشن عدالت همراه، افراد می بایست ابتدا به سامانه ی ثنا مراجعه کنند و مراحل اولیه و احراز هویت این سامانه را انجام دهند. با این روش آن ها اطلاعات خود را در سامانه ی ثنا ثبت می کنند و رمز عبوری را برای ورود به این سامانه ( رمز عبور ثنا ) دریافت می کنند.
  •  برای ورود به برنامه ثنا ، نیاز است که رمز عبور سامانه ثنا وارد شود و سپس یک رمز عبور یک بار مصرف به شماره تلفن همراهی که در سامانه ثبت شده است، ارسال می شود و هویت فرد برای ورود به سامانه تایید می شود.

منبع : برنامه ثنا



:: بازدید از این مطلب : 532
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 31 خرداد 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

مقدمه

در ابتدای این مقاله و قبل از آنکه به سامانه ملی املاک و اسکان کشور بپردازیم، باید اشاره کنیم که در تاریخ 1399/10/07 قانون مالیات خانه های خالی وضع گردید و بندهای مهمی در آن گنجانده شد تا به واسطه ی اجرای آنها، از خالی ماندن خانه های مالکان و افزایش بی رویه قیمت مسکن در کشور جلوگیری شود. اجرای این قانون به سال 1400 موکول شد و مقرر شد ایجاد سامانه ثبت املاک خالی و تشخیص خانه های خالی به شکل زیر صورت پذیرد:
خانه ای که در شهرهای بالای صد هزار نفر هستند و کمتر از 120 روز سکونت در یک سال (365 روز) داشته باشد خانه خالی محسوب می شود و مالیات آن خانه ، بر مازاد 120 روز محاسبه خواهد شد.

سامانه ملی املاک و اسکان کشور

با ذکر این مقدمه، باید بگوییم که متولی انجام این قانون ، وزارت راه و شهرسازی و سامانه ای بنام سامانه ملی املاک و اسکان کشور می باشد که بر اجرای این قانون نظارت خواهد کرد.
در ادامه این مطلب ، بعد از معرفی سایت ملی املاک و اسکان کشور به نشانی amlak.mrud.ir و نحوه ورود و ثبت نام در سامانه املاک و اسکان ، چگونگی ثبت املام اصلی و فرعی را شرح خواهیم داد.

 

بیشتر بدانید: سامانه ثنا

 

به کانال تلگرام ما بپیوندید

 

سامانه املاک و اسکان کشور چیست؟

همانطور که گفتیم، در راستای انجام قانون مالیات بر خانه های خالی که در سال 1399 تصویب شد، مقرر گردید سامانه ای برای ورود اطلاعات املاک همه ی مردم ایجاد شود. به همین علت بود که سامانه املاک و اسکان به نشانی amlak.mrud.ir ایجاد شد و زیرساخت مناسبی برای ثبت املاک مردم فراهم گردید. اگر شما هم سوال دارید که چه کسانی و از چه تاریخی باید املاک خود را در سامانه ثبت کنند، باید بگوییم که روز 19 فروردین ماه 1400 به عنوان روز شروع این طرح تعیین گردیده و همه مردم مکلف شده اند از این تاریخ به بعد، شروع به ورود اطلاعات خود نمایند. اگر تا 2 ماه بعد از این تاریخ ، ملکی در این سامانه ثبت و تعیین تکلیف نگردد به عنوان خاله خالی محسوب شده و مطابق با قانون ، مالیات مستقیم به آن تعلق می گیرد.

توجه داشته باشید که نه تنها صاحبان خانه ها ، بلکه همه مستاجران نیز باید اقامتگاه اصلی و فرعی خود را در سامانه املاک و اسکان مشخص نمایند. بدین منظور ثبت نام مستاجران در سامانه املاک و اسکان را بخوانید. البته هدف اصلی از این طرح، شناسایی املاک مردم و همچنین مشخص شدن محل اسکان اشخاص است که می تواند در آینده ، علاوه بر موضوع مالیات ها، بر روی تصمیم گیری های دیگر نیز تاثیر گذار باشد. بنابراین ضروری است که همه مردم اطلاعات صحیحی از املاک و سکونتگاه های خود در سامانه ثبت نمایند. البته باید اشاره کنیم که علاوه بر ثبت واحدهای مسکونی، باید واحدهای تجاری و اداری نیز در این سامانه ثبت گردند.

 

مقاله پیشنهادی: سامانه وادانا

 

ورود به سامانه ملی املاک amlak.mrud.ir

برای ورود به سامانه املاک و اسکان ، علاوه بر دانلود اپلیکیشن املاک و اسکان می توانید از دو طریق اقدام نمایید:

۱- استفاده از موتور جسنجوی گوگل و تایپ کردن عبارت سامانه ملی املاک و یا آدرس amlak.mrud.ir

ورود به سامانه ملی املاک

۲- ورود مستقیم از طریق آدرس اینترنتی amlak.mrud.ir

توجه داشته باشید که تنها سایت اصلی برای ثبت املاک اصلی و املاک خالی مردم ، همین سامانه املاک و اسکان می باشد.

سایت سامانه ملی املاک amlak.mrud.ir
پشتیبانی ۵۹۱۹۸--۰۲۱

* به علت کارکرد بهتر سامانه و شلوغ نشدن آن در ساعات مختلف؛ جدول زمان بندی برای ورود به سامانه ثبت ملک تهیه شده است:

آخرین رقم کد ملی سرپرست خانوارتاریخ مراجعه به سامانه
۹ (نه) ۱۴۰۰/۰۱/۱۹
۱۴۰۰/۰۱/۲۰
۸ ( هشت) ۱۴۰۰/۰۱/۲۱
۱۴۰۰/۰۱/۲۲
۷ (هفت) ۱۴۰۰/۰۱/۲۳
۱۴۰۰/۰۱/۲۴
۶ (شش) ۱۴۰۰/۰۱/۲۵
۱۴۰۰/۰۱/۲۶
۵ (پنج) ۱۴۰۰/۰۱/۲۷
۱۴۰۰/۰۱/۲۸
۴ ( چهار) ۱۴۰۰/۰۱/۲۹
۱۴۰۰/۰۱/۳۰
۳ (سه) ۱۴۰۰/۰۱/۳۱
۱۴۰۰/۰۲/۰۱
۲ (دو) ۱۴۰۰/۰۲/۰۲
۱۴۰۰/۰۲/۰۳
۱ (یک) ۱۴۰۰/۰۲/۰۴
۱۴۰۰/۰۲/۰۵
۱۴۰۰/۰۲/۰۶
۱۴۰۰/۰۲/۰۷
۰ (صفر) ۱۴۰۰/۰۲/۰۸
۱۴۰۰/۰۲/۰۹
کلیه کد های ملی 

از تاریخ ۱۴۰۰/۰۲/۱۰  لغایت ۱۱۴۰۰/۰۶/۳ 

 

مقاله پیشنهادی: پیگیری مرسولات پستی

 

ثبت نام در سامانه املاک و اسکان

برای ثبت ملک در سامانه ملی املاک و اسکان به ثبت نام در سامانه املاک و اسکان نیاز است و موارد زیر برای ثبت نام سامانه املاک الزامی است:

  1. ۱ورود شماره موبایلی که بنام خود شخص باشد. ( مقاله استعلام تعداد سیم کارت های من را بخوانید. )
  2. ۲سایر اطلاعات هویتی از جمله کد ملی و مواردی که برای تکمیل پروفایل کاربری مورد نیاز است.

پس از دانلود اپلیکیشن املاک و اسکان و یا  ورود به سامانه به نشانی amlak.mrud.ir و انتخاب گزینه "ورود به سامانه" ، باید شماره موبایل خود را وارد نمایید:

ثبت نام در سامانه ملی املاک و اسکان

بعد از آنکه شماره موبایل به نام خود را وارد کردید ، باید یکبار کد ملی خود را وارد نمایید تا احراز هویت شما بطور کامل انجام شده و مشخص گردد این کد ملی ، صاحب شماره ی موبایل وارد شده می باشد یا خیر. در صورتی که احراز هویت به درستی صورت گرفت، باید در مرحله ی بعدی ، رمز عبوری برای حساب خود تعیین نمایید. پیشنهاد می شود این رمز عبور قوی باشد و ترکیبی از حروف و اعداد و علامت های خاص را برای این کار در نظر بگیرید:

ثبت نام سامانه املاک و اسکان

بعد از عبور از این مرحله ، ثبت نام برای ثبت ملک در سامانه املاک و اسکان به درستی صورت گرفته و شما می توانید با اطلاعات خود و رمز عبوری که مشخص کرده اید ، وارد سامانه شوید. ذکر این نکته ضروری است که شما می توانید در صورت فراموشی رمز عبور سامانه، با شماره موبایل خود نسبت به بازیابی رمز عبور خود اقدام نمایید.

 

بیشتر بخوانید: استعلام خلافی خودرو

 

ثبت اطلاعات هویتی در سامانه ملی املاک و اسکان

بعد از ثبت نام در سامانه املاک و اسکان ، برای ثبت ملک در سامانه املاک نیاز است به عنوان اولین اقدام ، نسبت به ثبت اطلاعات هویتی در سامانه ملی املاک اقدام کنید تا احراز هویت شما بطور کامل انجام شود. این موضوع، تکمیل کننده ی ثبت نام اولیه شما در سایت می باشد.

بدین منظور، مطابق تصویر زیر، باید اطلاعات مورد نیاز را به درستی وارد کرده و دکمه "ثبت" را بزنید:

ثبت اطلاعات هویتی در سامانه ملی املاک

اکنون اطلاعات شما به درستی در سامانه ثبت ملک در سامانه املاک درج شده و پروفایل شما تکمیل گردیده است.

حالا می توانید لیست کامل املاک خود را در لیست زیر مشاهده کرده و آنها را تعیین تکلیف نمایید:

تعیین تکلیف ملک در سامانه املاک

منظور از تعیین تکلیف این است که مشخص کنید این ملک کدام یک از حالت های زیر را دارد:

  1.   ۱- مالک هستم
  2.   ۲- بخشی را واگذار کرده ام
  3.   ۳- کل ملک را واگذار کرده ام.
  4.   ۴- این ملک متعلق به من نمی باشد.

شما باید برای هر کدام از املاکی که در لیست آمده است، یکی از حالات بالا را تعیین نمایید.

 

بیشتر بخوانید: صفحه اصلی سامانه صیاد

 

نحوه ثبت اقامتگاه اصلی در سامانه ملی املاک

برای تعیین تکلیف، باید ملک خود را در لیست انتخاب کرده و مشخص نمایید که مالک این ملک هستید و یا به اشتباه در کارتابل شما قرار گرفته است. اگر شما مالک ملکی هستید و این ملک را در لیست خود نمی بینید باید نسبت به افزودن ملک اقدام کنید.

منظور از اقامتگاه اصلی ، ملکی است که در حال حاضر در آن ساکن هستید و در آن زتدگی می کنید. بدین منظور باید یکی از املاک خود را انتخاب کرده و مشخصات مربوط به محل سکونت خود را به شکل زیر تکمیل نمایید:

ثبت اقامتگاه اصلی سامانه املاک

 

ثبت اقامتگاه فرعی در سامانه ملی املاک

منظور از اقامتگاه فرعی ، ملکی است که بصورت موقت در آن ساکن می شوید. مثلا خانه ای در شهر دیگر دارید و سالی چند مرتبه به آن جا سر زده و ساکن می شوید. بنابراین باید ملک موقت خود را نیز تعیین کنید

 

نکات مربوط به ثبت ملک در سایت املاک
  •  بعد از ثبت نام در سامانه املاک و اسکان ، اگر در داخل کارتابل شما ، ملکی وجود داشت که به نام شما نیست ، باید در جلوی آن ملک گزینه "این ملک متعلق به من نمی باشد" را انتخاب کنید.
  •  در صورتی که ملکی را فروخته اید اما هنوز آن ملک را در لیست خود می بینید، باید گزینه "کل ملک را واگذار کرده ام " و یا "بخشی از ملک را واگذار کرده ام" را انتخاب نمایید.
  •  اگر ملک خود را به مستاجر داده باشید باید آن ملک را به نام خود ثبت کنید و گزینه "شخص دیگری ساکن است" را انتخاب نمایید.
  • اگر مستاجر هستید پیشنهاد می شود حتما مقاله ثبت نام وام ودیعه مسکن را مطالعه نمایید.

 

در پایان بخوانید: ثبت چک در سامانه صیاد و استعلام چک در سامانه صیاد

منبع : http amlak mrud ir



:: بازدید از این مطلب : 560
|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : شنبه 29 خرداد 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

مقدمه

وام ودیعه مسکن مستاجران یا همان وام اجاره خانه از طرح هایی است که به دنبال شیوع بیماری کرونا از سوی وزارت راه و شهر سازی به منظور کمک به اقشار کم درآمد برای اجاره مسکن راه اندازی شد به این شکل که افراد می توانند تمام یا قسمتی از هزینه ودیعه یا همان اجاره واحد مسکونی خود را در طول مدت اجاره از طریق وام ودیعه مسکن تامین نمایند. طریقه ثبت نام وام ودیعه اجاره مسکن در سنوات گذشته به شکل پیامکی بوده و افراد سرپرست خانوار می بایست در مهلت ثبت نام وام ودیعه مسکن کد ملی خود را به شماره ۳۰۰۰۷۳۶۴۰ به صورت پیامک ارسال می کردند. سپس در سامانه طرح اقدام ملی مسکن اطلاعات خواسته شده را تکمیل می کردند. در صورتی که شرایط متقاضی وام ودیعه اجاره مسکن مورد تایید قرار می گرفت، وام بانک دهنده از طریق پیامک به سرپرست خانوار معرفی می شد و مراحل تکمیل اطلاعات فرد در سامانه نیز باید انجام می شد. اما نحوه ثبت نام وام اجاره مسکن ۱۴۰۰ کمی تغییر کرده و تنها از طریق سامانه وام ودیعه مسکن به آدرس tem.mrud.ir انجام می پذیرد. در این نوشتار قصد داریم در خصوص ثبت نام اینترنتی وام اجاره مسکن ، شرایط وام ودیعه مسکن و مهلت آن و هر آنچه در خصوص وام ودیعه مسکن 1400 باید بدانید صحبت کنیم پس با ما همراه باشید.

 

به کانال تلگرام ما بپیوندید

 

سامانه وام ودیعه مسکن tem.mrud.ir

همانطور که در قسمت مقدمه اشاره کردیم سامانه ثبت نام وام ودیعه مسکن tem.mrud.ir سامانه ای است که به منظور ثبت نام وام ودیعه مسکن مستاجران راه اندازی شده است. برای ورود به سامانه وام ودیعه مسکن مرورگر خود را باز کرده و در قسمت نوار آدرس tem.mrud.ir را وارد کنید. بعد از ورود به این سایت صفحه ای با عنوان سامانه جامع اقدام ملی مسکن برای شما باز می شود که شامل بخش های مختلفی از جمله «ثبت نام تسهیلات کمک هزینه» ، «ثبت نام مسکن ملی» ، «مشاهده و پیگیری درخواست ها» ، «سوالات متداول» و «تماس با ما» است. برای ثبت نام وام اجاره مسکن باید از طریق گزینه «ثبت نام تسهیلات کمک هزینه» و در مهلت ثبت نام وام ودیعه اقدام شود. حتما سوالات زیادی در خصوص شرایط دریافت وام ودیعه مسکن مستاجران ، مدارک لازم برای ثبت نام ، مهلت ثبت نام وام اجاره مسکن و مبلغ وام ودیعه ، تعداد اقساط و سود وام ودیعه و شرایط بازپرداخت آن برایتان مطرح شده است که در ادامه مقاله به همه این موارد خواهیم پرداخت.

 

بیشتر بخوانید: ثبت نام سامانه املاک و اسکان

 

ثبت نام اینترنتی وام اجاره مسکن

در این بخش نحوه ثبت نام وام ودیعه مسکن مستاجران به صورت اینترنتی و از طریق سامانه tem.mrud.ir را بررسی می کنیم. برای ثبت نام وام اجاره مسکن طبق مراحل زیر پیش بروید:

  1. ۱ابتدا وارد سایت tem.mrud.ir شوید . بعد از ورود به سامانه جامع اقدام ملی مسکن صفحه زیر برایتان باز می شود.

    ورود به سامانه ثبت نام ودیعه مسکن

  2. ۲گزینه «ثبت نام تسهیلات کمک هزینه» را انتخاب کنید. 
  3. ۳صفحه ای با عنوان «قوانین و مقررات» برایتان باز می شود که شامل اطلاعاتی در خصوص سقف تسهیلات وام ودیعه مسکن ، میزان سود وام ودیعه و تاریخ سررسید آن ، وثایق لازم برای دریافت وام ودیعه و ... می باشد. بعد از مطالعه دقیق این شرایط و مقررات در پایین صفحه دکمه سبز رنگ «متن بالا را مطالعه کرده و می پذیرم» را انتخاب کنید تا وارد مرحله بعد شوید.

    پذیرش شرایط وام ودیعه مسکن

  4. ۴حال باید مشخصات فردی خود شامل : استان و شهر محل سکونت ، نام نام خانوادگی ، نام پدر ، شماره شناسنامه و سریال آن ، تاریخ تولد ، جنسیت ، وضعیت تاهل ، اطلاعات محل تولد ، میزان تحصیلات ، شغل و اطلاعات بیمه خود را وارد کرده و گزینه سبز رنگ «مرحله بعد» در پایین صفحه را انتخاب کنید.

    ثبت مشخصات فردی برای ثبت نام وام ودیعه مسکن

  5. ۵در مرحله بعد باید افراد تحت تکفل خود را انتخاب کنید و مشخصات فردی آن ها شامل : نسبت با سرپرست ، نام و نام خانوادگی ، نام پدر ، کد ملی ، شماره شناسنامه ، تاریخ تولد ، جنسیت ، وضعیت تاهل ، اطلاعات محل تولد و ... را وارد نمایید. در صورت بروز اشتباه در هنگام ورود اطلاعات می توانید از گزینه «حذف» استفاده کنید. بعد از افزودن افراد تحت تکفل گزینه سبز رنگ «مرحله بعد» در پایین صفحه را انتخاب کنید.

    افزودن افراد تحت تکفل برای ثبت نام وام اجاره مسکن

  6. ۶در این مرحله پیش نمایش اطلاعات ورودی شما برایتان نمایش داده می شود . در صورت صحیح بودن اطلاعات پیش نمایش تیک پذیرش اطلاعات را فعال کنید و گزینه «مرحله بعد» را بزنید. و در صورت نادرست بودن اطلاعات پیش نمایش به مراحل قبلی برگشته و اطلاعات را اصلاح کنید.

    تایید اطلاعات برای وام ودیعه مسکن 1400

  7. ۷حال وارد مرحله تایید شماره همراه می شوید. در این مرحله باید کد چهار رقمی که به شماره همراه تان ارسال می شود و همچنین کد امنیتی را در قسمت خواسته شده وارد کنید و گزینه «تایید» را بزنید.

    تایید شماره همراه برای درخواست وام اجاره مسکن

  8. ۸به این ترتیب ثبت نام وام ودیعه مسکن شما انجام می شود و شما باید منتظر تایید یا عدم تایید درخواست وام اجاره مسکن خود بمانید.

 

مهلت ثبت نام وام ودیعه مسکن 1400

ثبت نام وام ودیعه مسکن ۱۴۰۰ از ساعت ۱۲:۰۰ روز چهارشنبه ۱۴۰۰/۰۳/۲۶ آغاز می شود و کلیه مستاجرانی که شرایط لازم برای دریافت وام اجاره خانه یا همان وام ودیعه مسکن را دارند می توانند از طریق سامانه tem.mrud.ir اقدام به ثبت نام وام ودیعه نمایند. در حال حاضر پایان مهلت ثبت نام وام ودیعه اجاره مسکن از سوی وزارت راه و شهرسازی اعلام نشده و در صورت اعلام مهلت پایانی و یا تمدید مهلت ثبت نام از طریق همین سایت اطلاع رسانی صورت خواهد گرفت. البته توجه نمایید که معمولا ثبت نام این طرح، در تابستان اوج می گیرد بنابراین احتمال می رود این طرح تا پایان تابستان امسال فعال و امکان ثبت نام مردم در سامانه فراهم باشد.

 

شرایط وام ودیعه مسکن به مستاجران

همانطور که در بخش های قبلی اشاره شد دریافت وام اجاره مسکن شرایطی دارد و در صورتی که افراد فاقد شرایط ثبت نام وام ودیعه مسکن را انجام دهند وام به آن ها تعلق نخواهد گرفت. در زیر شرایط لازم برای دریافت وام ودیعه مسکن به مستاجران را بررسی خواهیم کرد:

  •   اولین شرط دریافت وام اجاره مسکن متاهل یا سرپرست خانوار بودن متقاضی وام است. این به آن معنی است که وام ودیعه به افرادمجرد و افرادی که سرپرست خانوار نیستند تعلق نمی گیرد.
  •   داشتن اجاره‌نامه رسمی یا اجاره‌­نامه ثبت شده در سامانه ثبت معاملات املاک و داشتن کد رهگیری برای دریافت وام ودیعه مسکن الزامی است.
  •   یکی دیگر از شرایط لازم برای وام ودیعه مسکن ۱۴۰۰ تاریخ عقد اجاره نامه است. تنها افرادی می توانند وام ودیعه را دریافت کنند که تاریخ عقد اجاره نامه آن ها مربوط به شش ماه اول سال ۱۴۰۰ باشد.
  •   نکته بعدی که بسیار حائز اهمیت است این است که متقاضیان دریافت وام ودیعه اجاره مسکن تنها دو هفته از تاریخی که به شعب بانکی معرفی می شوند فرصت دارند نسبت به تکمیل مدارک و وثایق خود اقدام کنند و در صورتی که تا این تاریخ اقدام نکنند درخواست وام ودیعه مسکن آن ها رد می شود.
  •  نداشتن سابقه مالکیت از سال ۱۳۸۴ به بعد و داشتن ۵ سال سابقه سکونت در شهر مورد تقاضا از دیگر شرایط دریافت وام ودیعه مسکن است.

 

مبلغ وام ودیعه مسکن و محاسبه سود و اقساط آن

مبلغ وام اجاره مسکن

طبق اظهارات وزارت راه و شهرسازی تسهیلات کمک هزینه اجاره مسکن از محل منابع تخصیصی به واحدهای کسب و کارهای آسیب دیده به کرونا تامین شده است. میزان سقف مبلغ وام ودیعه مسکن در شهرهای مختلف ( بسته به جمعیت شهرها ) متفاوت است. میزان سقف مبلغ وام ودیعه اجاره مسکن در شهرهای مختلف به شرح زیر است:

سقف مبلغ وام ودیعه مسکن
شهر تهرانسایر کلان شهرها ***سایر شهرها
۷۰۰ میلیون ریال ۴۰۰ میلیون ریال ۲۵۰ میلیون ریال
*** شهرهای بالای یک میلیون نفر جمعیت شامل شهرهای مشهد، اصفهان، کرج، شیراز،تبریز، قم، اهواز، کرمانشاه

 

سود وام ودیعه مسکن

تسهیلات وام ودیعه مسکن با نرخ سود ۱۳ درصد محاسبه می شود. و سر رسید آن نیز پنج ساله می باشد.

 

اقساط وام ودیعه اجاره مسکن

اقساط وام ۷۰ میلیون تومانی ودیعه مسکن ، ۱.۶۰۰.۰۰۰ تومان می باشد و در واقع سود تسهیلات پرداختی ۱۳ درصد و ۵ ساله است. برای وام های ۴۰ میلیون تومانی و ۲۵ میلیون تومانی نیز به ترتیب ۱.۳۰۰.۰۰۰ میلیون تومان و ۸۴۲.۰۰۰ تومان به عنوان مبلغ قسط ماهانه در نظر گرفته شده است.

 

جاماندگان وام ودیعه مسکن

هنوز شرایط خاصی برای جاماندگان وام ودیعه مسکن اعلام نشده است و بهتر است در موعد مقرر و در اسرع وقت، ثبت نام خود را در سامانه انجام دهید چرا که ممکن است مهلت ثبت نام در سال 1400 تمدید نگردد.

منبع : ثبت نام وام ودیعه مسکن



:: بازدید از این مطلب : 547
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : پنج شنبه 27 خرداد 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

مقدمه

از روزی که اطلاع از سوابق بیمه تامین اجتماعی برای هر فرد بصورت اینترنتی امکان پذری شد ، بسیاری از مراجعات حضوری به شعب و کارگزاری های بیمه کاهش یافت. این اقدام باعث شد شفافیت بیشتری در مشاهده لیست های بیمه به وجود آید و افراد به راحتی بتوانند از طریق سایت بیمه ، نسبت به دریافت سوباق بیمه خود اقدام کنند. در کنار همه راه های دریافت سوابق بیمه ،  مشاهده سوابق بیمه با موبایل رایج‌‌ ترین و راحت‌‌ ترین روش مشاهده سوابق بیمه است که به دو صورت امکان پذیر است با برنامه تامین اجتماعی من و مشاهده سوابق بیمه با پیامک یا همان کد USSD که برای استفاده هر دو باید در سامانه خدمات غیر حضوری سازمان تامین اجتماعی ثبت نام کنید. در ادامه این مقاله شما را با نحوه مشاهده سوابق بیمه با موبایل آشنا خواهیم کرد. همچنین خواندن مقالات سایت اظهارنامه مالیاتی ، دانلود نرم افزار مالیات من و مهلت ارسال اظهارنامه مالیاتی را نیز به شما توصیه می کنیم.

 

مقاله پیشنهادی: نوبت دهی شعب تامین اجتماعی

 

به کانال تلگرام ما بپیوندید 

 

مشاهده سوابق بیمه در موبایل

طبق قانون کار و رفاه اجتماعی حاکم بر کشور ما (ایران) برای حمایت از کارگران و کارمندان ، کارفرمایان موظفند کارکنان خود را بیمه کنند و برای اینکه بیمه شدگان تامین اجتماعی از واریز حق بیمه خود اطمینان حاصل کنند و از سوابق بیمه خود باخبر شوند سازمان تامین اجتماعی اپلیکیشن تامین اجتماعی من را طراحی کرده است که بر روی گوشی موبایل نصب می‌‌شود و کاربران به راحتی می‌‌توانند مشاهده سوابق بیمه با موبایل را داشته باشند. توجه داشته باشید که برای دریافت سوابق بیمه خود باید در سایت تامین اجتماعی ثبت نام شده باشید و نام کاربری و گذرواژه خود را دریافت کرده باشید.

در صورتی که بازنشسته یا مستمری بگیر تامین اجتماعی هستید مطلب فیش حقوقی مستمری بگیران ما را بخوانید.

 

مقاله پیشنهادی: گذرواژه تامین اجتماعی

 

مشاهده سوابق بیمه با برنامه تامین اجتماعی من

یکی از بهترین روش‌‌ها و در دسترس‌‌ترین روش‌‌های مشاهد سوابق بیمه با موبایل است همانطور که گفتیم سازمان تامین اجتماعی برنامه با عنوان تامین اجتماعی من را برای گوشی موبایل طراحی کرده است لازم به ذکر است برای استفاده از برنامه تامین اجتماعی من ابتدا باید در سامانه خدمات غیر حضوری تامین اجتماعی عضو بشوید. که با ثبت نام در سامانه خدمات غیر حضوری تامین اجتماعی شما نام کاربری و گذرواژه برای استفاده خدمات غیر حضوری را دریافت می‌‌کنید.

پس از ثبت نام سوابق بیمه ، در قسمت  خدمات غیر حضوری تامین اجتماعی با دانلود و نصب برنامه تامین اجتماعی من قادر به مشاهده سوابق بیمه خواهید شد. خدماتی که در این برنامه وجود دارد برای سه گروه اصلی کاربران تامین اجتماعی یعنی مستمری بگیران ، بیمه شدگان و کارفرمایان می‌‌باشد.   

برای مشاهد سوابق بیمه با موبایل توسط برنامه تامین اجتماعی من باید مراحل زیر را طی کنید.

مراحل مشاهده سوابق بیمه با موبایل با برنامه تامین اجتماعی من

۱پس از نصب برنامه همانطور که در تصویر زیر می‌‌بینید در قسمت خدمات غیر حضوری گزینه بیمه شدگان را انتخاب نمایید.

مشاهده سوابق بیمه با موبایل

۲پس از انتخاب گزینه بیمه شدگان به مرحله بعد انتقال پیدا می‌‌کنید که باید اقدام به وارد کردن کد ملی و گذرواژه ( که هنگام ثبت نام خدمات غیر حضوری تامین اجتماعی دریافت کردید ) کنید و سپس گزینه استعلام را می‌‌زنید. اگر گذرواژه خود را فراموش کرده اید مقاله بازیابی رمز عبور سوابق بیمه را مطالعه نمایید.

نکته : همان طور که در تصویر می‌‌بینید اگر در سامانه خدمات غیر حضوری ثبت نام نکردید می‌‌توانید اقدام به ثبت نام کنید و گذرواژه دریافت کنید.

مشاهده سوابق بیمه از طریق موبایل

پس از وارد کردن کد ملی و گذرواژه با زدن گزینه استعلام قادر به مشاهده موارد ذیل می‌‌باشند:

 ۱) سابقه و دستمزد

۲) مشخصات کارگاه‌‌های که حضور داشته‌‌اند

۳) مشخصات شعبه 

۴) مشاهده کلیه سوابق

۵) استعلام و مشاهده سوابق درمانی 

۶) مشاهده انواع طرح‌‌ها و خدمات

در این برنامه مستمری بگیران با وارد کردن کد ملی و شماره مستمری (شماره مستمری در صفحه اول دفترچه درمانی قرار دارد ) می‌‌توانند وارد سامانه شوند و از خدمات آن استفاده کنند.

کارفرمایان نیز با وارد کردن کد ملی و گذر وازه ( برای دریافت گذر واژه قبلا در سامانه خدمات غیر حضوری باید ثبت نام کنند و  ابلاغ نامه الکترونیکی را حبا مراجعه حضوری پر کرده باشند) می‌‌توانند استعلام بدهی و اقدام به پرداخت حق بیمه کنند

شایان به ذکر است علاوه بر برنامه تامین اجتماعی من روش دیگری نیز برای مشاهده سوابق بیمه با موبایل وجود دارد که مشاهده سوابق بیمه با پیامک یا همان کد USSD است.

 

اگر به دنبال دریافت وام ازدواج هستید حتما سامانه وام ازدواج و ثبت نام وام ازدواج را بخوانید.

 

مقاله پیشنهادی: مشاهده سوابق بیمه

 

مشاهده سوابق بیمه با پیامک

همان طور در قسمت برنامه تامین اجتماعی من گفته شد اول قدم برای استعلام سوابق بیمه چه از طریق برنامه تامین اجتماعی من و چه از طریق مشاهده سوابق بیمه با پیامک ثبت نام و عضویت در سامانه خدمات غیر حضوری سازمان تامین اجتماعی می‌‌باشد. پس از ثبت نام باید مراحل ذیل را انجام کنید:

۱ابتدا کد دستوری #142* برای مشترکین همراه اول و برای مشترکین ایرانسل و رایتل #4*1420* یا همان #1420* را شماره ‌‌گیری می‌‌کنید سپس همان طور که در شکل می‌‌بینید برای استعلام سوابق بیمه گزینه 1 را انتخاب نمایید.

مشاهده سوابق بیمه با پیامک

۲پس از انتخاب گزینه 1 که استعلام می‌‌باشد برای مشاهده آخرین سابقه خود دوباره گزینه 1 را انتخاب کنید.

مشاهده سوابق بیمه با کد دستوری

۳بعد از انتخاب گزینه 1 یا همان آخرین سابقه باید در مرحله بعد کد ملی را وارد نمایید.

۴پس از وارد کردن کد ملی شما قادر به مشاهده آخرین سابقه بیمه با حقوق و دستمزد و تعداد روز کارکرد خواهید بود.

لازم به ذکر است که شما از طریق این سامانه یعنی مشاهده سوابق بیمه با پیامک یا کد USSD تنها قادر به مشاهده آخرین سوابق بیمه ای خود نیستید می‌‌توانید به موارد ذیل را نیز از طریق این سامانه دسترسی داشته باشید :

قادر به پرداخت حق بیمه 

امکان دریافت اپلیکیشن

امکان نوبت دهی

دریافت فیش مستمری 

دریافت نمونه فرمهای تامین اجتماعی

مشاهده دستمزد مبنای کسر بیمه 

و...

نکته : برای مشاهده سوابق بیمه با موبایل به روش پیامکی باید کد ملی با سیم کارت مطابقت داشته باشد یعنی کد ملی بیمه شده و سیم کارت گوشی که استفاده می‌‌شود هردو متعلق به یک نفر باشد.

 

بیشتر بخوانید: ثبت اقامتگاه در سامانه املاک

 

سایر روشهای مشاهده سوابق بیمه

به جز دو روش گفته شده در بالا دو روش دیگر نیز برای مشاهده سوابق بیمه وجود دارد که عبارتند از :

۱مراجعه حضوری : که با همراه داشتن کارت ملی و مراجعه به کارگزاری بیمه یا دفتر بیمه امکان پذیر است که ما این روش را توسعه نمی‌‌کنیم چون زمان بر است.

۲پورتال سازمان تامین اجتماعی : با مراجعه به آدرس اینترنتی سازمان تامین اجتماعی با وارد کردن کد ملی و گذرواژه قادر به مشاهده سوابق بیمه می‌‌باشید باید توجه کنید برای دریافت گذر واژه باید قبلا در سامانه خدمات غیر حضوری سازمان تامین اجتماعی ثبت نام کرده باشید.

 

با توجه به اجباری شدن ثبت املاک در سامانه املاک توصیه می کنیم سایت ثبت خانه های خالی و ثبت نام مستاجران در سامانه املاک را حتما بخوانید.

منبع : مشاهده سوابق بیمه با پیامک



:: بازدید از این مطلب : 529
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 26 خرداد 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

مقدمه

یکی از نیازمندی های بیمه شدگان سازمان تامین اجتماعی همواره مشاهده سوابق بیمه می باشد. مشاهده سابقه بیمه در گذشته به صورت حضوری انجام میشد یعنی افراد می باید در شعب تامین اجتماعی حضور میافتند و درخواست خود را برای دریافت سوابق بیمه به آن ها ارائه می کردند که این امر مستلزم صرف زمان زیادی بود اما امروزه دیگر نیاز به درخواست حضوری نیست و همه افراد می توانند به صورت آنلاین سابقه بیمه خود را مشاهده و دریافت نمایند. از آنجایی که این موضوع مورد سوال بسیاری از کاربران بود موضوع مقاله امروز را به دریافت سوابق بیمه تامین اجتماعی تخصیص داده ایم. 

 

مقاله پیشنهادی: سامانه نوبت دهی شعب تامین اجتماعی

 

به کانال تلگرام ما بپیوندید 

 

معرفی روش های مشاهده سوابق بیمه

امروزه، با گسترش دنیای الکترونیک و برنامه های اندرویدی، مشاهده سوابق بیمه تامین اجتماعی از راه های مختلفی امکان پذیر شده است. طبیعتا یکی از راه های گرفتن سابقه بیمه مراجعه حضوری به مراکز منتخب است؛ اما شما می توانید به راحتی برای مشاهده سریع سوابق بیمه به صورت غیرحضوری و در خانه خود اقدام کنید. مشاهده سریع سوابق بیمه با سه روش زیر امکان پذیر است.

روش های مشاهده سوابق بیمه شدگان

۱مراجعه به سایت بیمه تامین اجتماعی و ورود به قسمت سوابق بیمه با کد ملی

۲نصب اپلیکیشن سازمان تامین اجتماعی و مشاهده سوابق بیمه

۳گرفتن کد USSD از طریق تلفن همراه و مشاهده سابقه بیمه

 

بیشتر بخوانید: ثبت ملک در سامانه املاک

 

مشاهده سوابق بیمه تامین اجتماعی

یکی از بهترین و ساده ترین روش ها برای مشاهده سریع سوابق بیمه مراجعه به سایت تامین اجتماعی است. کافی است لینک https://account.tamin.ir/auth/login را باز کنید و وارد صفحه مشاهده سوابق بیمه تامین اجتماعی شوید. نکته حائز اهمیت این است که برای مشاهده سابقه بیمه باید قبلا در این سایت ثبت نام کرده باشید. اگر تا به حال در سایت تامین اجتماعی ثبت نام نکرده اید، این روش برای شما امکان پذیر نخواهد بود؛ اما نگران نباشید ما طریقه ثبت نام در این سایت را به شما آموزش خواهیم داد.

مراحل ثبت نام در سایت تامین اجتماعی برای مشاهده سوابق

۱ابتدا وارد لینک https://account.tamin.ir/auth/login شوید.

۲در این اینجا کافیست کد ملی و شماره تلفن همراه خود که به نام شماست را وارد کنید.

ثبت نام برای مشاهده سوابق بیمه

۳با وارد کردن کد ملی و شماره تلفن همراه وارد مرحله بعدی می شوید.

۴در مراحل بعد کافیست اطلاعات شناسنامه ای و گذرواژه خود را انتخاب کنید.

۵پس از وارد کردن اطلاعات، ثبت و ارسال درخواست را بزنید. به همین راحتی شما در این سایت ثبت نام کرده اید.

 

بیشتر بخوانید: استعلام خلافی خودرو

 

مشاهده سابقه بیمه از طریق سایت تامین اجتماعی

برای مشاهده سوابق بیمه با کد ملی باید قبلا در سایت تامین اجتماعی همانطور که توضیح دادیم، ثبت نام کرده باشید. اگر ثبت نام سوابق بیمه خود را انجام داده اید، کافیست وارد لینک https://account.tamin.ir/auth/login شوید.

۱صفحه ای همانند تصویر زیر برای شما باز می شود. در اولین ردیف باید کد ملی خود را وارد کنید. در ردیف دوم نیز گذرواژه تامین اجتماعی که در هنگام ثبت نام وارد سایت کرده اید را وارد کنید. 

مشاهده سابقه بیمه از طریق سایت تامین اجتماعی

۲پس از گذشت زمانی شما وارد سوابق بیمه خود می شوید که اطلاعات شما را در بر دارد.

۳اگر گذرواژه خود را فراموش کرده اید، بر روی بازیابی گذرواژه سوابق بیمه کلیک کنید. با وارد کردن کد ملی صحیح خود گذرواژه شما برای شما ارسال می شود.

 

بیشتر بخوانید: دریافت فیش حقوقی بازشستگان

 

مشاهده سوابق بیمه از طریق گوشی

اگر به هر دلیلی روش قبلی و سایت تامین اجتماعی برای شما مناسب نبود، نگران نباشید. برای مشاهده سوابق بیمه دو راه دیگر وجود دارد که با کمک تلفن همراه انجام می شود.

مشاهده سوابق بیمه با کد USSD

اگر دسترسی به کامپیوتر ندارید و نیاز به مشاهده سوابق بیمه با موبایل خود را دارید و به اینترنت دسترسی ندارید بهتر از کد دستوری استفاده کنید. کد USSD به کدی گفته می شود که از طریق تلفن همراه گرفته می شود و با علامت * آغاز و با علامت # تمام می شود. برای مشاهده سابقه بیمه از طریق این کد کافیست کدهای زیر را بسته به نوع سیم کارت خود شماره گیری کنید. 

۱سیم کارت های همراه اول: کد دستوری #142* را در گوشی خود وارد کنید.

۲سیم کارت های ایرانسل و رایتل: کد دستوری #4*1420* را در گوشی خود وارد کنید.      

۳پس از زدن کد دستوری بالا موارد زیر در تلفن همراه شما نمایش داده خواهد شد.

مشاهده سوابق بیمه با کد USSD

۴برای استعلام وضعیت بیمه خود گزینه 1 را وارد کنید و Send را بزنید.

۵در مرحله بعد تمام خدمات استعلامی از جمله آخرین سابقه، آخرین مستمری، استحاق درمان و رابطه بیمه ای برای شما نمایش داده می شود. اگر می خواهید سوابق بیمه خود را مشاهده کنید گزینه 1 را وارد کنید.

۶در این مرحله از شما کد ملی خواسته می شود. کد ملی را وارد کنید و Send را بزنید.

۷پس از وارد کردن کد ملی، پیامکی حاوی اطلاعات درخواستی شما بر روی موبایلتان ارسال می شود.

۸اگر پیامکی مبنی بر اینکه شما در سایت تامین اجتماعی ثبت نام نکرده اید، آمد. همانطور که توضیح دادیم باید از طریق سایت تامین اجتماعی وارد صفحه ثبت نام شوید و اطلاعات لازم را وارد کنید.

 

مشاهده سابقه بیمه با برنامه تامین اجتماعی من

اپلیکیشن های زیادی برای مشاهده سوابق بیمه موجود هستند؛ اما هیچ کدام به اندازه اپلیکیشن تامین اجتماعی من قابل اعتماد نیستند. برای مشاهده سابقه بیمه با کمک برنامه تامین اجتماعی من کافیست این برنامه را از طریق لینک https://cafebazaar.ir/app/ir.sso.mobile دریافت کرده و اقدام به نصب آن فرمایید.

نصب اپلیکیشن تامین اجتماعی من در کافه بازار

برای مشاهده سوابق بیمه خود کافیست به روش زیر عمل کنید.

۱پس از نصب این برنامه و وارد شدن به آن، با صفحه زیر مواجه می شوید.

مشاهده سوابق بیمه با تامین اجتماعی من

۲با توجه به نیازتان کافیست یکی از گزینه های بالا را وارد کنید. به طور مثال اگر قصد استعلام سوابق بیمه ای خود را دارید باید بر روی گزینه بیمه شدگان کلیک کنید. 

۳پس از کلیک روی این گزینه صفحه ای را مشاهده می کنید که از شما کد ملی، گذرواژه و شماره تلفن همراه می خواهد. 

مشاهده سابقه بیمه با برنامه تامین اجتماعی من

۴نکته مهم اینجاست که برای استعلام سوابق بیمه از طریق این برنامه باید قبلا در سایت سازمان تامین اجتماعی ثبت نام کرده باشید.

•••​ نکته: از نکات مهم برای استفاده از خدمات غیرحضوری تامین اجتماعی ثبت نام اولیه در سایت تامین اجتماعی است. یک بار برای همیشه در این سایت ثبت نام کنید و به مراکز مربوطه مراجعه نکنید.

 

در پایان با توجه به اجباری شدن ثبت ملک در سامانه ملی املاک و اسکان ثبت نام مستاجران در سامانه املاک و سامانه ثبت املاک خالی را حتما بخوانید. 

منبع : سوابق بیمه



:: بازدید از این مطلب : 564
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 26 خرداد 1400 | نظرات ()